Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nives Ivanišević otkrila kako je Goran proslavio 48. rođendan

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 21:43

Goranova supruga na Instagarmu je objavila fotku torte i svjećica.

Supruga Gorana Ivaniševića, Nives na Instagramu je objavila fotografiju s Goranovog rođendana. Bivšeg tenisača zasigurno je razveselila torta s veselim, šarenim svjećicama. 

Ne znamo što je Ivanišević poželio ove godine, no za svoj 47. rođendan dobio je drugog sina, malog Olivera.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U jednom intervjuu Goran nam je opisao jedan od najgorih dana u njegovom teniskom životu.

– Jedan od najgorih dana u mom teniskom životu dogodio se koncem 1988. godine. Pripremao sam se za put u Australiju gdje sam planirao igrati kvalifikacije u Adelaideu i potom kvalifikacije Australian Opena i možda nastupiti na juniorskom turniru. Prije nego što sam krenuo na put, otac mi je rekao da mi je sestra bolesna, da je liječenje skupo, da on ostaje doma i da ću biti sam. Ja te noći nisam spavao, a sljedeći dan sam otputovao u Australiju i tamo izgubio u završnom krugu kvalifikacija u Adelaideu, ali ušao sam kao sretni gubitnik i stigao do četvrtfinala. I u Melbourneu sam prošao kvalifikacije i također stigao do četvrtfinala. Juniorski turnir nisam ni igrao. U svakom slučaju sav taj nagradni fond koji sam zaradio u Australiji ponio sam u kešu, stavio ga u jaknu od koje se nisam odvajao sve do dolaska kući. I zbog toga nisam spavao u avionu. Onda sam došao ocu i rekao: “Evo ti pare, evo ti i jakna, samo da se mogu konačno naspavati."

 

 

Komentara 2

TA
tarzan
22:51 13.09.2019.

Svaka čast Gorane majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije