Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u Veneciji

Nives Ivanišević objavila fotografiju sa suprugom Goranom: 'Nikad nemamo normalnu'

Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
07.12.2021.
u 12:55

Voditeljica Nives Ivanišević (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala sa suprugom Goranom Ivaniševićem (50) na jednom mostu u Veneciji.

Voditeljica Nives Ivanišević (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala sa suprugom Goranom Ivaniševićem (50) na jednom mostu u Veneciji.

-Nemamo nikad normalnu- napisala je Nives uz fotografije na kojima su zaljubljeno pozirali. Ubrzo su skupili brojne lajkove i komentare, a javile su im se Barbara Kolar i Iva Majoli.

"Ali ste zgodni i tako nenormalni","Baš ste lijepi", "Lijepi moji", "Predivni", "Baš ste slatki", "Druga je dosta normalna", pisali su im pratitelji dok su neki ostavili emotikone srca.

Nives se nedavno pohvalila i pogledom iz doma u kojem živi sa suprugom Goranom i sinom Oliverom. Nives je pokazala kako izgledaju pripreme za Advent u Zagrebu, na Europskom trgu. Na fotki se vidi da su Ivaniševići već okitili terasu lampicama. 
Nives rijetko objavljuje fotke na kojima se vidi njihov dom, ali po onima koje je do sada objavila, može se zaključiti da su dom uredili u neutralnim tonovima. 

Inače, Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a roditelji sina Olivera postali su u rujnu 2018. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, što je prvi brak za voditeljicu, ali drugi za tenisača koji je bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Goran s Tatjanom ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

VIDEO: Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije