Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus zapalila društvene mreže fotografijom bez grudnjaka: 'Zavela si me'

Foto: Instagram
1/20
15.03.2024.
u 07:45

Nives se samo zaogrnula toplom, bijelom jaknicom. Uz to je istaknula crveni ruž te da se nalazi u Zagrebu. U komentarima je dobila puno komplimenata. "Kakav ruž", "Predivna si", "Zavela si me", "Top", pisali su joj.

Influencerica, pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (42) nastavlja oduševljavati svoje pratitelje fotografijama, a ovoga puta objavila je jednu fotografiju na kojoj je pokazala da nema grudnjak. Nives se samo zaogrnula toplom, bijelom jaknicom. Uz to je istaknula crveni ruž te da se nalazi u Zagrebu. U komentarima je dobila puno komplimenata. "Kakav ruž", "Predivna si", "Zavela si me", "Top", pisali su joj.

Podsjetimo, Nives se prije nekoliko dana javila iz hotela na kojoj je pozirala u svjetlucavoj haljini. Nives je nosila dugu, usku, crnu haljinu s dugim rukavima koja je po sebi imala cirkončiće. Tome je dodala svjetlucavu torbu i crne cipele te blagu šminku. - Je li moja svjetlost spalila tvoje oči? - dodala je u opisu uz emotikon koji plazi jezik. U komentarima su joj se javili mnogi te pisali: "Goriš", "Top", "Savršeno", neki su od komentara uz koje su dodali i emotikone vatre. 

Nives se nedavno javljala pratiteljima na društvenim mrežama iz Švicarske, a sada je otkrila i da namjerava napraviti tetovažu na nozi. Prvi korak je već napravila, tattoo majstor je izmjerio tetovažu i krenuo crtati, a ona je cijeli proces pokazala u snimci na Instagramu. Pratiteljima su za oko zapele i njezine gaćice tigrastog uzorka. "A što vi radite danas?", pitala je svoje pratitelje.

Inače, prije nekoliko dana objavila je i jednu snimku koja za nju nije tipična. Naime, objavila je snimku na kojoj se prvo vidi kako jede u restoranu na senzualan način, a odmah nakon pokazala je kako jede kući u svom ogrtaču i ručnikom na glavi, na malo manje senzualan način. - Ne, ne pecam pažnju. Jednostavno sam tako senzualna u svim prilikama - napisala je pored snimke. 

VIDEO Pamela Anderson na zabavu došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

RE
realisticki
12:48 15.03.2024.

Zašto se ženske udruge ne bore protiv takvi, u korist očuvanja ženskog izgleda i dostojnosti?

TI
Tinček
14:46 15.03.2024.

Ona je prirodno seksualna. Pogotovo bez šminke u pamučnim gaćama i podsuknji. Zato fotić sam škljoca.

Avatar tarana
tarana
10:29 15.03.2024.

Sadržajan i dobro osmišljen život...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije