Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna je

Nives Celzijus vraća se na TV, poznato je u kojem će novom projektu sudjelovati: 'Ovo je bilo posebno izazovno'

Foto: Nova TV
1/4
21.09.2021.
u 22:30

Gledatelji će Nives u novoj ulozi imati prilike vidjeti u ponedjeljak, 27. rujna, a nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se okušati u humorističnom žanru.

Nives Celzijus vraća se na male ekrane i ulazi u humorističnu seriju 'Bogu iza nogu' kao zanosna poštarica Suzana koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pomutnju. Gledatelji će Nives u novoj ulozi imati prilike vidjeti u ponedjeljak, 27. rujna, a nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se okušati u humorističnom žanru.

„Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon 'Čiste ljubavi' koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim“, kazala je Nives te dodala: „Super je što se po prvi put imam priliku i okušati u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drugačija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu“.

Dok mještani Gornjeg dola s nestrpljenjem čekaju dolazak poštara, na njihovo veliko iznenađenje pojavit će se koketna poštarica Suzana koja će odmah pri dolasku doživjeti prometnu nesreću. Suzanino pojavljivanje bit će poticaj za brojne humoristične zgode i nezgode u seriji, a Nives otkriva da je i sama tijekom snimanja doživjela neke izazove te uspješno svladala nove vještine. „Ova uloga bila mi je i posebno izazovna jer sam za potrebe snimanja trebala savladati i vožnju mopeda, a nisam znala vozit ni bicikl, tako sam zahvaljujući Suzani bogatija za još jednu novu vještinu u 39 godini“, ispričala je.

VIDEO>Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Komentara 5

ZA
ZatvaracNgoPipa
22:52 21.09.2021.

Drago mi je da doma nemam televiziju stoga ne hranim korumpiranu rodijačku estradu koja si međusobno sređuje projekte, a posebno mi je smiješno što će naivci sa internet-tv paketima prisilno hraniti severinu kada im u osnovne tv pakete operateri tiho utrpaju tv una, još smješnije ako vam podignu cijenu pravdajući to "drugim razlozima"

DU
Deleted user
23:19 21.09.2021.

kakva serija takva i glumica i obrnuto...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
05:03 22.09.2021.

Svestrana umjetnica! Kiklopa za loterarno dostignuce vec ima, sad joj se smjeska i Zlatna arena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije