Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignula temperaturu

Nives Celzijus pozirala u minijaturnom bikiniju s prorezom i zaintrigirala pratitelje tetovažom: 'Što piše?'

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/12
27.09.2022.
u 14:58

Celzijus se početkom godine pohvalila novom tetovažom kada se u tattoo studio uputila u društvu sestre.- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je tada Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) ponovno je probudila maštu svojim pratiteljima na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozirala u minijaturnom bikiniju s izrezom, a pokazala je i djelić tetovaže te zaintrigirala pratitelje.

Novom objavom atraktivna Nives poručila je da za nju ljeto još nije gotovo, a zaradila je brojne komplimente.

''Predivna'', ''Vrh ti stoji'', ''Super tetovaža'', ''Što piše na tetovaži?'', ''Lijepo'', ''Odlična fotka'', '' S godinama sve bolja i zgodnija'', ''Zgodna'', ''Super si'', ''Dobra tetovaža'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Celzijus se početkom godine pohvalila novom tetovažom kada se u tattoo studio uputila u društvu sestre.

- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je tada Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda. Tetovirala je maslinovu grančicu koja je inače simbol mira, a pratitelje je u anketi upitala kako im se sviđa novi detalj na njezinom tijelu.

Tetovažu koja je sada provirila ispod bikinija posvetila je bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću (40). Posvetu na španjolskom jeziku, ‘Propiedad de Dino’ (U vlasništvu Dine) nije uklonila iako su se rastali prije sedam godina. Također, ima i tetovažu na stražnjici koju je pokazala 'slučajno' vježbajući na spravi.

Inače, Nives je nedavno otkrila kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru. Na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala kako trenira, a otkrila je i što radi paralelno. Na snimci Nives vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. - Dan drugi. Možete li vi gledati koliko ja mogu vrtjeti? - započela je zatim objasnila:

- Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjeti hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima... - napisala je uz snimku na kojoj je u crnom topu i minijaturnim bež hlačicama. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije