Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Instagram

Nives Celzijus otkrila kako nastaju njezine vruće objave: 'Nemam ja živaca za fotkanje'

Foto: Instagram
1/19
10.06.2023.
u 20:35

Njezine su objave izrazito praćenje, a ona je toga i sama svjesna. Sadržaj za svojih 455.000 pratitelja objavljuje skoro svakodnevno, a sada je otkrila kako ju je to počelo umarati. Naime, Nives je kazala kako priprema fotografije i videa te dodala da joj je taj proces pomalo umarajući.

Influencerica Nives Celzijus (41) svoje pratitelje na društvenim mrežama često počasti zanosnim fotografijama. Nives ponekad pokaže svoje tijelo, neki puta zagolica maštu pratitelja, a ponekad pokazuje i što radi. No, bez obzira kakvu fotografiju objavila brojni pratitelji ne ustručavaju se ostaviti joj mnoštvo komentara.

Njezine objave, tako, su izrazito praćenje, a ona je toga i sama svjesna. Sadržaj za svojih 455.000 pratitelja objavljuje skoro svakodnevno, a sada je otkrila kako ju je to počelo umarati. Naime, Nives je kazala kako priprema fotografije i videa te dodala da joj je taj proces pomalo umarajući.

- Koristim 'selfie stick', nemam ja živaca za fotkanje, to traje 15-20 minuta, a ako skužim da nije dobar dan, odustanem. Ali vidite da slabije objavljujem na Instagramu, nemam ni živaca ni vremena za to - rekla je za 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Nives je nedavno govorila i o negativnim komentarima koje također zna dobiti na društvenim mrežama, kao i udvaračima koji joj ostavljaju komplimente.

- Mislim da je najjednostavnije ignorirati mržnju i negativne komentare. Zagađivati našu okolinu time je potpuno nesmisleno zato je moj recept- totalni ignore. - rekla je nedavno Nives, pa dodala:

-Iskreno, meni se gotovo nitko ne udvara. Točnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bi ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja - kaže Nives. Otkrila je i kakav je njezin idealan tip muškarca.

- Nekad sam naivno mislila da znam, sada sam sigurna da nemam pojma. Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom - objasnila je Nives.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Ključne riječi

Komentara 4

LE
LeonardoGoldman
23:52 10.06.2023.

Meni se cini da su ovakve starlete jedino medijima interesantne. Gospodo, pa svaki da ju objavljujete…kome, čemu???

OB
Oblacni
12:27 11.06.2023.

Njen idealni muskarac mora imati slijedece osobine: bogat, zgodan, izdrzljiv, naivan i priglup. A takvog nije lako naci.

PR
pritiskovic
06:09 11.06.2023.

Otkriće koje posramljuje Teslu ili Edisona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije