Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mami uzdahe

Nives Celzijus objavila nove fotke u bikiniju, pratitelj komentirao: 'Jel ima netko da nije zumirao?'

Foto: instagram
1/8
16.09.2023.
u 16:15

Nives je ovog puta pozirala u ljubičastom bikiniju ispod tuša i mnoge ostavila bez daha

Influencerica, pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (41) svoje je pratitelje na Instagramu ponovno počastila provokativnim izdanjem. Nives je ovog puta pozirala u ljubičastom bikiniju ispod tuša i mnoge ostavila bez daha.

- Nakon mene ti je potrebno veliko hlađenje - napisala je Celzijus uz vruće fotke koje su u samo dva sata od objave prikupile gotovo 6000 lajkova.  "Nema toga što bi mene ohladilo poslije tebe", "Najljepša si", "Jel ima netko da nije zumirao sliku?", samo su neki od komentara ispod objave. 

Nedavno se na Instagramu javila svojim pratiteljima iz vinograda te je objavila fotografiju na kojoj jede grožđe i upitala ih:  Jeste li za chardonnay? Na sebi je imala kratku, dekoltiranu haljinu bijele boje i za ovu je objavu dobila preko šest tisuća lajkova u kratkom roku, ali i brojne komentare u kojima su se pratitelji divili njezinom izgledu. 

- Ti si kao vino...što starija to bolja. berba grožđa otvorena. Nives izgledaš predivno, prelijepa si. Uvijek sam za popiti dobro vino. Senzualna i seksi. Koga briga za chardonnay pored tebe - poručili su joj pratitelji. Nives Celzijus ove smo godine gledali u žiriju showa "Masked Singer", a okušala se u svojoj karijeri i kao spisateljica, glumica i pjevačica. 

Inače, Nives svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno časti svojim atraktivnim fotografijama ispod kojih se nerijetko nižu brojni komentari na račun njezina izgleda. A s vremena na vrijeme Nives svojim pratiteljima otkrije i poneki detalj iz privatnog života. Ranije smo tako na njezinom Instagram profilu mogli vidjeti fotografije s njezinom kćeri Taishom koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, sestrom Mateom Zeljković, ali i majkom Mirom Zeljković. No tko je njezin otac i kako on izgleda malo tko zna...

Riječ je o Spasi Čankoviću, inače poznatom modnom novinaru 80-tih, koji je  promijenio ime u Anej Sam, a danas živi u Ljubljani te se bavi spisateljstvom. Roditelji Nives Celzijus razveli su se prije nego što se ona rodila, a da ima kćer Čanković je saznao kada je Nives imala 18 mjeseci. Njezino je djetinjstvo bilo prožeto traumama, a o svemu je otvoreno progovorila i 2008. godine u autobiografiji "Gola istina" koja je iste godine postala najprodavanija knjiga u Hrvatskoj. 2

VEZANI ČLANCI: 

U knjizi je Nives optužila oca da ju je seksualno uznemiravao i kao desetogodišnju djevojčicu. Tvrdila je i da ju je već tada svojim prijateljima predstavljao kao svoju ljubavnicu. S ocem se tijekom odrastanja tek ponekad sastajala jer ga je, priznala je, prezirala. Njega krivi i za svoju drugu veliku traumu. Navodno su je zbog njegovog prezimena tijekom Domovinskog rata vršnjaci maltretirali i ponižavali, nazivali pogrdnim imenima.

Njezin je otac pak tvrdio i kako se nakon jedne svađe s Nivesinom majkom povukao te ih nije viđao nekoliko godina, da bi se opet javio kada je vidio Nives u jednoj televizijskoj reklami. Zamjerao je majci što je od malih nogu priprema za starletu, tvrdi da Nives kao dijete u ruci nikad nije imala slikovnicu nego modne časopise, a s 13 godina je šetala našminkana, u minicama i štiklama.

Nakon toga su se par puta vidjeli, ali kako je vidio da nema nikakvog utjecaja na Nives, opet je između kćeri i oca došlo do prekida. No za navode u njezinoj knjizi tužio ju je za klevetu i dobio parnicu, a sud je odlučio da Nives mora uplatiti 40 prosječnih hrvatskih dnevnica u državnu blagajnu.

VIDEO Nakon duge i teške bolesti preminuo legendarni Milo Hrnić 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:03 16.09.2023.

Ajme' koji arhipelag.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:26 16.09.2023.

Da sam desetinu love, koju sam potrošil na studiranje, uložil u plastične umetke, svaki dan bi me gledali na ovom, a i ostalim medijima... A ovak, uz položeni doktorat, o meni bi mogli čitati jedino da me za nekaj policija uhapsi. I to samo pod navodnicima. Pa i gospodin Nikola Tesla je svojim izumima spasil ljudsku rasu, a o njemu možemo čitati svakih 5-6 godina. Jer nije imal cice...

Avatar Barbie
Barbie
17:12 16.09.2023.

Nažalost, ta trauma i incest koji je imala sa ocem koji ju nije poštivao kao ženu dovela je do posljedice da ni ona sama ne poštuje sebe, nego i dalje gleda sebe očevim očima i vidi sebe isključivo kao selksualni objekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije