Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna

Nives Celzijus jedva je dočekala toplije vrijeme i odmah je objavila fotografiju u oskudnom badiću

Foto: Instagram
1/9
27.05.2023.
u 19:30

U kratkom vremenu ova je fotografija dobila preko 7500 lajkova i Nives je zaradila i brojne komplimente te par kritika zbog svog outfita

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) jedva je dočekala toplije dane kako bi imala priliku nositi kupaći kostim, a u jednom izazovnom i oskudnom badiću pozirala je ovaj tjedan i fotografiju objavila na Instagramu te napisala: Povratak u kupaći kostim. U samo tri sata od objave ova fotografija je imala 7500 lajkova na Instagramu, a komentari su bili podijeljeni i dio pratitelja je pohvalio senzualnu Nives, dok se drugi protive ovakvim fotografijama.

Nives, koju smo nedavno na RTL-u gledali u žiriju showa "Masked singer", a nedavno se pojavila i u seriji "Kumovi" u ulozi fatalne Ines u jednom od nedavnih intervjua rekla je kako se na negativne komentare ne obazire.  - Mislim da je najjednostavnije ignorirati mržnju i negativne komentare. Zagađivati našu okolinu time je potpuno nesmisleno zato je moj recept- totalni ignore. - rekla je nedavno Nives.  U intervju koji je dala za Story nedavno, rekla je i kako uopće nema udvarača te i oni koji joj se udvaraju uglavnom to rade virtualno.

VEZANI ČLANCI

 

 

-Iskreno, meni se gotovo nitko ne udvara. Točnije, moji su udvarači najčešće virtualni ili dugovječni. Neki mi se udvaraju i desetljećima pa bi ih već mogla svrstati u kategoriju prijatelja - kaže Nives. Otkrila je i kakav je njezin idealan tip muškarca.

 

 

- Nekad sam naivno mislila da znam, sada sam sigurna da nemam pojma. Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom. - objasnila je Nives Celzijus.

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Komentara 2

PN
pošteni_načelnik
01:12 28.05.2023.

pregazilo ju je vrijeme, a nikako da si to prizna

HO
homofobic
00:18 28.05.2023.

Muuu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije