Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksepilna supruga

Nives Celzijus jedna je od najljepših žena nogometaša

nives celzijus
Foto: Davor Puklavec / Pixsell
1/8
31.05.2010.
u 15:07

Na svojem blogu Nives je napisala je prije za top 10 na listi koju je objavio britanski Nuts. No ona im oprašta jer joj suprug još ne igra u top klubovima lige petice.

Nives Celzijus Drpić na svojem se blogu pohvalila da se našla na listi najseksepilnijih žena nogometaša koju je objavio britanski "Nuts".

- Svakako je lijepo od njih da su me se sjetili, premda 24. mjesto i nije baš realno. Ja sam prije za top 10., no opraštam im jer moj suprug još ne igra u top-klubovima lige petice, a i moj lik još uvijek nije toliko poznat na njihovim prostorima.

Razumljivo je da preferiraju njihove djevojke i žene iz njihove lige, stoga ne čudi što su najbolja mjesta pripala upravo njima - napisala je na svom blogu zanosna Nives.

Na vrhu liste našla se Abigail Clancy, a svoje mjesto pronašle su i Belen Rodriguez, Alena Šeredova, Ruth Reynolds, Carly Cole i ostale ljepotice koje se mogu pohvaliti da su djevojke ili žene slavnih nogometaša.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar ljutatrava
ljutatrava
16:59 31.05.2010.

..a joooj,književnica Celizijus,ajoooj:-))

LI
lipovcanin
17:01 31.05.2010.

I onda je svizac zamotao cokolaku u omot...

MI
Milkica
16:35 31.05.2010.

Vrhunska rečenica (u podnaslovu): Na svojem blogu Nives je napisala je prije za top 10 na listi koju je objavio britanski Nuts. I za to novinari dobivaju plaću?! Da ne spominjem temu koja nije dostojna čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije