Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodno izdanje

Nives Celzijus iznenadila pratitelje novom objavom:"Ovo je moja najružnija fotografija"

Foto: Instagram
1/6
13.08.2021.
u 22:00

Iako svoje pratitelje često razveseli provokativnim fotografijama, ovoga puta Nives je pozirala u sasvim drugačijem izdanju, a pratitelji su joj u komentarima poručili da je kraljica te kako više ne mogu gledati profile na kojima su svi uvijek savršeni.

Nives Celzijus (39) iznenadila je pratitelje najnovijom objavom na svojem Instagram profilu. Iako svoje pratitelje često razveseli provokativnim fotografijama, ovoga puta Nives je pozirala u sasvim drugačijem izdanju.

Ovoga puta odlučila je progovoriti o tome kako se korisnici društvenih mrežama uvijek namještaju kako bi uvijek ispali dobro na fotografijama, a objavila je najružniju fotografiju koju ima u galeriji i koja je nastala sasvim slučajno te je poručila kako smo puno više od toga kako ispadnemo na fotografijama.

Foto: Instagram/ nivescelsius

- Svi mi želimo biti lijepi!  Zauzmemo pozu koju smatramo najboljom, ispravimo ramena, uvučemo trbuh i zamrznemo osmijeh. Nekad upali, nekada ne. Nekad uspijemo zatomiti nelagodu, nekad zamrznemo naš najljepši trenutak, učestalije najružniji. Taj najljepši zadržimo, s radošću podijelimo, najružniji izbrišemo iz svih memorija. Svi mi nosimo i ono najljepše i najružnije u sebi - započela je Nives.

-Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje - lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog kuta, dlačicama koje znatiželjno vire iz nosa, porama na nosu koje su iz tog kuta toliko velike da bi nas mogle progutati i prišt na bradi koji bi svaki tren mogao eruptirati? Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo! Ali smo i više od tog neočekivanog zbira piksela na fotografiji.Ovo je moja trenutno najružnija fotografija u telefonu, nastala slučajno - dodala je Nives.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da je kraljica te kako više ne mogu gledati profile na kojima su svi uvijek savršeni.

"Sva čast na iskrenosti. Malo ih je koji priznaju", "Ovo je prirodno lijepa žena svjesna sebe", samo su neki od komentara, a javila se i Ecija Ivušić.

"Ma ti si nama uvijek najljepša. Hoće to kad ide iznutra“, poručila joj je Ecija.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 4

Avatar Apsalar
Apsalar
23:28 13.08.2021.

I kad misliš da si ispala lijepo ili lijepa, ili zgodna, ti zapravo izgledaš kao jeftina i vulgarna rasparača što i jesi

VE
velma
18:39 14.08.2021.

Pa iskreno baš joj i nije trebalo ovo objavit,naravno da si rekla istinu, ali onda nek ostane u 4 zida...

BI
bicek
10:14 14.08.2021.

bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije