Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj Mije Negovetić:

'Nisu nam vjerovali da Mia nije pohađala školu pjevanja'

Mia Negovetić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/13
29.03.2016.
u 11:17

Roditelji su joj velika podrška na putu do zvijezda, a njezin otac priznao je da su nakon nastupa u Americi razgovarali o mogućoj suradnji, ali da nije bilo konkretnih ponuda

Pobjednica prve sezone RTL-ovih Zvjezdica i dobitnica Večernjakove ruže, Mia Negovetić prošlotjednim nastupom u emisiji "Little Big Shots" oduševila je javnost.

– Fascinirale su ih Mijine pjevačke sposobnosti, a nisu mogli vjerovati da nikad nije pohađala školu pjevanja – ispričao je Mijin otac Igor, koji ju je pratio u Los Angeles.

U popularnom showu pjevala je Beyoncein hit "Listen" i očarala publiku. Nakon povratka u Hrvatsku, otkrila je kako se provela u Hollywoodu, piše Story.

– Imali smo slobodnog vremena pa smo unaprijed planirali sljedeći dan i posjećivali znamenitosti. Najviše mi se svidio Universal Park pokraj kojeg smo bili smješteni. Ondje se nalaze razni studiji za snimanje filmova, specijalnih efekata, ali i zabavni park u kojem se možete voziti na različitim spravama i uživati u atrakcijama. Vidjela sam i dresirane životinje koje glume u filmovima – priča Mia koja ipak ne može zamisliti život bilo gdje drugdje osim u Hrvatskoj.

Foto: Screenshot: NBC

Roditelji su joj velika podrška na putu do zvijezda, a njezin otac priznao je da su nakon nastupa u Americi razgovarali o mogućoj suradnji, ali da nije bilo konkretnih ponuda.

– U životu morate biti spremni na sve, najprije promisliti, jako dobro izvagati što je plus, a što minus, pa onda odlučiti. Pogrešno je nešto prihvatiti ili odbaciti unaprijed – kaže Igor Negovetić.

Trinaestogodišnjakinja je već s tri godine pokazivala talent.

– Intonacijski je bez problema pogađala tonove, a i ritmički je bila odlična. Potom je naučila pravilno disati, a i boja glasa koja joj se formirala je lijepa. Kako je još dijete, i vokalni raspon joj je relativno velik. Sluh za ton i osjećaj za ritam vjerojatno je naslijedila od supruge i mene, kao što smo ga mi naslijedili od svojih roditelja. Tom naslijeđenom genu dodala je svoju dimenziju i sad je tu gdje jest – ponosno je ispričao Mijin otac.

Foto: YouTube

– Mia je imala mnogo zapaženih nastupa u posljednje vrijeme, uključujući i pjevanje himne na mimohodu u povodu Dana pobjede, što nema veze s pobjedom u ‘'Zvjezdicama'’, kao ni obrnuto, što ljudi često povezuju. Nama se život promijenio tako da smo morali proći ''ubrzani tečaj'' prelaska iz anonimnosti u nekakve, nazovimo, javnije sfere, sa svime što to nosi. Pokušavamo ne okretati leđa novonastaloj situaciji, ali i doista jako vodimo brigu o tome da Mia i dalje ponajprije bude dijete. Stoga supruga i ja stalno promišljamo, razgovaramo i nadamo se da donosimo odluke uz što manje pogrešaka – kaže Igor.

>> Mia Negovetić učila Stevea Harveyja hrvatski, voditelj ostao oduševljen

>> Poznati očarani – Mia nije s našeg planeta!

Komentara 5

DU
Deleted user
11:50 29.03.2016.

dok su roditelji normalni bit ce i dijete, bravo

Avatar Mima1
Mima1
20:09 29.03.2016.

Jedno vrlo odgojeno dijete sa beskrajnim talentom. Sretno

DU
Deleted user
23:37 29.03.2016.

Ja se nadamda će Mia uspjeti u karijeri ali da se ne pokvari kao ostale zvijezde koje kasnije postanu razmaženi a i skloni drogi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije