Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju uspješne zvjezdice

Mia Negovetić učila Stevea Harveyja hrvatski, voditelj ostao oduševljen

Mia Negovetić u intevrjuu sa Steveom Harveyjem
Foto: YouTube screenshot
1/5
22.03.2016.
u 12:19

Američki komičar prije izvedbe Beyonceinog hita ''Listen'', rekao je da djevojka ima predivnu osobnost. Slične komentare ostavili su i drugi, diveći se Mijinoj skromnosti i iskrenosti

– Svi ste htjeli biti slavni, ali malena Mia iz Hrvatske podigla je stvari na drugi nivo – rekao je voditelj Steve Harvey i najavio gostovanje naše uspješne zvjezdice – Mije Negovetić u američkoj emisiji 'Little Big Shots'. 

U dvominutnom razgovoru pokušala ga je naučiti i hrvatski. 

– Molim te reci: 'Bok, kako si?' – rekla je voditelju. Steve je uspješno ponovio riječi, izazvavši smijeh u studiju i sreću na licu šarmantne Mije.

Na pitanje želi li biti pjevačica, odgovorila je da voli pjevati, ali i peći kolače i torte.  – Htjela bih biti slastičarka – pjevačica – rekla je kroz smijeh. 

Harvey je zatim pitao vježba li mnogo, a Mia je šaljivo uzvratila: "Za što?"

 

[EKSKLUZIVNO] Za sve one koji nisu bili u mogućnosti gledati Little Big Shots radi Mije, mi vam donosimo cijeli razgovor sa Steveom Harveyem!

Posted by Mia Negovetić FP on 21. ožujka 2016

 

Američki komičar prije izvedbe Beyonceina hita "Listen", rekao joj je da ima predivnu osobnost. Slične komentare ostavili su i drugi, diveći se njezinoj skromnosti i iskrenosti.

– Vidjeli smo njezin nastup na YouTubeu i kontaktirali s veleposlanstvom Republike Hrvatske. Zatim su nam dali broj škole i na kraju smo došli do majke – ispričao je Steve.

Pogledajte školski nastup zbog kojeg je dobila ovu značajnu priliku:

 

Trinaestogodišnjakinja je oduševila brojnu hollywoodsku publiku, a time se ozbiljno približila i svjetskoj sceni. 

>> Voditelj uzbuđeno hvalio Miju Negovetić nakon savršene izvedbe Beyonceina hita: Uspjela si, u Hollywoodu si!

Komentara 22

PA
Pape5
14:09 22.03.2016.

Na ponos, svima!

FA
Fake
15:02 22.03.2016.

Ovaj mali anđeo odraz je svojih prekrasnih roditelja koji su joj usadili tu skromnost,ljubav i dobrotu.Tako jednostavna,vesela i sa dobrim vibracijama.Mia,svaka čast i neka ti se sve zamišljeno ostvari.Na dobrom si putu.Hrvatska se ponosi sa tobom.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:40 22.03.2016.

Sad kad Obi to prikaže kao rijekin projekt - ulaganja u mlade.. se ča je dobro njegovo je djelo a se ča ne valja - država je kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije