Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova destinacija

Nisu dugo izdržali! Meghan i Harry tek su stigli u Kanadu i već se sele

Foto: PA/Pixsell
1/6
08.02.2020.
u 16:30

Meghan i Harry angažirali su agente nekretnina da im pronađu idealnu kuću u Los Angelesu, a dok su u Vancouveru žive povučeno i rijetko izlaze iz kuće jer se ne žele susresti s paparazzima.

Princ Harry i Meghan Markle tek su se smjestili u Vancouveru u luksuznoj vili koju su uzeli u najam, a već traže novi dom dalje od Kanade.

Kanađani nisu previše oduševljeni dolaskom kraljevskog para u njihovu zemlju i činjenicom da će morati izdvajati novac za njihovo osiguranje, pa vojvoda i vojvotkinja od Sussexa traže novu kuću u Los Angelesu. Meghan voli Kanadu jer je tu provela nekoliko godina dok je snimala seriju "Suits", a u Los Angelesu živi njezina mama Doria koja joj je bila najveća podrška  u odluci da se odrekne kraljevskih dužnosti.

Meghan i Harry angažirali su agente nekretnina da im pronađu idealnu kuću u Los Angelesu, a dok su u Vancouveru žive povučeno i rijetko izlaze iz kuće jer se ne žele susresti s paparazzima. 

Foto: Profimedia

- Meghan svaki dan kuha, oboje vježbaju jogu, po imanju šeću svoje pse i jednostavno uživaju sa sinom Archiejem - izjavio je izvor blizak paru. Los Angeles smatraju idealnim mjestom za njihov životni stil, a tamo bi i Meghan bila bliže filmskim ponudama jer navodno se želi vratiti glumi.

Meghan je na svom blogu, koji je ugasila kada je postala članica kraljevske obitelji, često  pisala kako obožava život u Kaliforniji. -  Ja sam djevojka Kalifornije koja živi prema pravilima da joga, plaža ili nekoliko avokada mogu riješiti sve vaše probleme - napisala je jednom prilikom. 

VIDEO Mia Dimšić gostovala je u našem studiju i otkrila kako je nastao njezin hit "Život nije siv"

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar mikioni
mikioni
17:52 08.02.2020.

joj sto cu sad , brinem se sad , nocas mi nema spavanja

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:10 08.02.2020.

Od dirty Harrya je ostao samo još Harry i to neka mlaka verzija! Vrijeme mu je da obuće hlače, lupi šakom po stolu i uvede rada u kuću!

DO
domxerex
00:51 09.02.2020.

Još samo kada bi se i svi njihovi obožavatelji odselili k njima u velehvaljenu kanadu. Tako su jedno vrijeme isti pričali bajke o raju na zemlji u švedskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije