Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak kraj?

Ništa od pomirenja s Milanom, Seve se uskoro 'seli' u Rijeku

kasparov severina (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
05.01.2013.
u 15:20

Pjevačica krajem siječnja dolazi u Rijeku u kojoj će mjesec i pol dana s plesačicom Ivonom Brnelić uvježbavati koreografiju za svoju nadolazeću turneju, piše Novi list

Pjevačica i srpski 'kralj bakra' izgladili su odnose, no od njihova pomirenja zasad ipak nema ništa, otkrili su Severinini bliski prijatelji za srpski Blic.Komentirali su da je Severina (40) trenutačno ponosna jer je uspjela uspostaviti normalan odnos s ocem svog sinčića Aleksandra i zaključili da pjevačica prema Milanu Popoviću (46) ipak više ne gaji ljubav i osjećaje koji su ih nekoć i doveli do zaruka.

- Severina se poslije patnje zbog loših odnosa s Milanom i odluke da ga s djetetom zauvijek napusti, uspjela sabrati i koncentrirati na posao. Vratila je mir i samopouzdanje - otkrio je Severinin prijatelj.

Dodao je da su se tijekom vremena smirile strasti i emocije koje je gajila prema Milanu.

- Sada su te emocije sasvim drugačije i dobile su drugi oblik. U njemu ona danas isključivo vidi oca svog djeteta i želi da uz nju i on bude prisutan u njegovom odrastanju i životu - objasnio je prijatelj pjevačice nakon nedavnog Milanovog priznanja da i dalje voli Severinu što je pjevačica komentirala riječima kako je lijepo da se čovjek trudi.

Dok je pjevačica nastupala na dočeku Nove godine u Beogradu, Milan je čuvao malenog Aleksandra u njezinom zagrebačkom domu.

Mjesec i pol dana će provesti u Rijeci uvježbavajući koreografiju

Severina krajem siječnja dolazi u Rijeku u kojoj će mjesec i pol dana s plesačicom i koreografkinjom Ivonom Brnelić uvježbavati koreografiju za turneju na kojoj će promovirati novi album 'Dobrodošao u klub, piše Novi list.

- Još nije utvrđen koncept koreografije, ali za sada mogu potvrditi kako će uz Severinu biti i riječki članovi mog plesnog tima. Riječ je o visokoj i zahtjevnoj produkciji i i svi detalji nisu još utvrđeni - rekla je Brnelić.

Pjevačica u Rijeku dolazi sa sinčićem Aleksandrom koji je u listopadu i kršten u Rijeci.

>>FOTO Severina u pripijenoj minihaljini očarala Beograđane

Ključne riječi

Komentara 53

FE
Felicijen
14:27 06.01.2013.

Sad se mora duplo požuriti dok je netko još uopće želi...

OB
-obrisani-
14:46 06.01.2013.

otisla Seve u Beograd i sad ce malo naplatiti ratnu stetu , vidjela da Srbijanska artiljerije ipak nije tako kvalitetna koliko je hvale!

RI
ristorno
11:58 06.01.2013.

ovo je poslije smrti Tita najšokantnija vijest,i kako ćemo sada dalje?kolko stabla da posadimo?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije