Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Lynch odustao od novog Twin Peaksa zbog financijskih poteškoća

twin peaks
Foto: Youtube Screenshot
1/2
06.04.2015.
u 08:48

Fanovi serije koja je pratila istragu ubojstva tinejdžerke Laure Palmer te se poigravala s nadrealnim elementima nisu krili svoje razočaranje

David Lynch odustao je od najavljenog snimanja novih epizode kultne serije 'Twin Peaks', najavljenih za 2016. godinu, javlja Independent.

Slavni redatelj na svom je Twitter profilu napisao: 'Dragi Twitter prijatelji, nakon godinu i četiri mjeseca pregovaranja s mrežom Showtime, napustio sam projekt, jer nije bilo osigurano dovoljno novaca da se scenarij napiše onako kako sam je htio, napisao je Lynch.

Fanovi serije koja je pratila istragu ubojstva tinejdžerke Laure Palmer te se poigravala s nadrealnim elementima nisu krili svoje razočaranje. Prošli je mjesec objavljeno kako je najavljeno snimanje naišlo na 'poteškoće', iako je objavljen i prvi teaser trailer, a Kyle MacLachlan je pristao reprizirati ulogu detektiva Dalea Coopera.

 - Žao nam je što je David Lynch tako odlučio jer jer smo vjerovali kako s njim radimo na rješavanju preostalih poteškoća. I dalje se nadamo kako ćemo Twin Peaks vratiti u svoj svojoj slavi te zajedno s njegovim tvorcima Lynchom i Mark Frostom, poručili su iz Showtimea.

>> David Lynch najavio: Vraća se Twin Peaks!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije