Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijeli snimke

Nina Morić utjehu pronašla u novom dečku: 'Ne mogu opisati što osjećam'

Foto: Instagram
1/15
11.10.2020.
u 17:41

Ninin Instagram pun je njezine nove ljubavi pa je tako na storyju uz jednu zajedničku snimku gdje se vidi kako ga ljubi, napisala: "Ne postoje riječi koje mogu opisati to što ja osjećam prema tebi".

Bivša manekenka Nina Morić tuguje za sinom Carlosom, koji je prošlog mjeseca, nakon što je napunio 18 godina, odlučio preseliti k ocu Fabriziju Coroni. 

1/9

Čini se kako je utjehu pronašla u novom dečku. Naime, Ninin Instagram pun je njezine nove ljubavi pa je tako na storyju uz jednu zajedničku snimku gdje se vidi kako ga ljubi, napisala: "Ne postoje riječi koje mogu opisati to što ja osjećam prema tebi".  

Foto: FIBA/Screenshot

Ime zagonetnog muškarca nije otkrila, no čini se kako je par itekako sretan zajedno. 

Foto: FIBA/Screenshot

Sredinom ljeta Nina je prekinula vezu s Vincenzom Chiricom, s kojim je prije toga nekoliko puta pozirala u krevetu. Ispod fotografija je pisala kako je napokon pronašla sreću. 

Podsjetimo, kada je sin Carlos preselio kod oca, Nina je svu tugu opisala na svom Instagramu u postu. 

"Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti", napisala je Nina, koja je u idućoj objavi na Instagramu napisala kako je sina zamijenila mačkom kojoj je dala ime Mjesec. 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
18:06 11.10.2020.

Što je sin preselio kod oca?

DU
Deleted user
18:15 11.10.2020.

Svaki mjesec nova "ljubav". Šteta tako lijepa i zgodna ženska da se prebrzo potroši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije