Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA PRATITELJE

Nina Badrić pokazala kako uživa na moru: 'Danas smo romantični'

Foto: Instagram
1/9
15.06.2023.
u 18:52

Pjevačica puni baterije prije novih koncerata i pjesama. Nedavno je na javila i duet s Petrom Grašom, kojeg će izvesti na Melodijama Jadrana u Splitu

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Nina Badrić (50) na Instagramu je objavila novu fotografiju kojom je ponovno oduševila svoje pratitelje. Nina je pozirala uz more, odjevena u mrežastu haljinu i jednodijelni kupaći kostim.

'Danas smo romantični', poručila je pjevačica.

 

Prije toga Nina je otkrila da je pratila hrvatsku pobjedu nad Nizozemskom i plasman u finale Lige nacija, a posebno se divila kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću.

Foto: Instagram

Badrić je nedavno na Instagramu objavila kako u pripremi ima novu pjesmu. Naime, Nina će svoj novi duet s kolegom Petrom Grašo (47) imena 'Nemoj' premijerno izvesti na Melodijama Jadrana, a otkrila je i kako je duet i njoj i Petru bio davna želja.

VEZANI ČLANCI 

- Ispunili smo sebi jednu davnu želju… - napisala je pored promotivnih fotografija koje je objavila na Instagramu. 
U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji, ali i kolege. Glazbenica Franka Batelić poručila je kako jedva čeka njihov duet, a Jelena Rozga ostavila je emotikone srca, baš kao i Doris Dragović. Nika Antolos nije krila svoje oduševljenje. "Ajme", napisala je. 
Inače, Melodije Jadrana održat će se od 23. do 25. lipnja u jedinstvenom prostoru Galerije Meštrović. Prvi dan rezerviran je za  sakralni pop koncert "Misa Mediterana" Tončija Huljića i Hane Huljić, a drugi dan na rasporedu je akustični koncert TBF-a. 

Finalna večer bit će večer novih, ranije neobjavljenih skladbi različitih glazbenih stilova najpriznatijih izvođača koji će iznjedriti HIT LJETA 2023. 
Izvođači koji će na finalnom danu predstaviti svoj novi hit ljeta, osim Nine i Petra, su i: Zorica Kondža, Jelena Rozga, Doris Dragović, Neno Belan, Tedi Spalato, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Matija Cvek, Giuliano, Jacques Houdek, Mia Dimšić, Marko Tolja, Goran Karan, Hari Rončević, Lorena, Jole, Rišpet, Ivica Sikirić Ico, Domenica, Pavel, Nataša Janjić, Ivo Perkušić, Elis Lovrić, klapa Kampanel, Adi Šoše i Ivan Ive Županović. 

Direktor festivala je Tomislav Mrduljaš, glazbeni producent Tonči Huljić, dok je umjetnički producent Neno Belan. Inače, Melodije Jadrana stvarale su hrvatsku glazbenu estradu od 1993. pa sve do 2002. godine. U to vrijeme ovaj je festival bio najznačajniji glazbeni festival u Hrvatskoj, a sada se vraća.

VIDEO: Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije