Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na hvaru

Nina Badrić pokazala fit liniju u badiću zanimljivog kroja

Foto: Instagram
1/9
01.09.2023.
u 19:00

Nina je objavila fotku na kojoj je u šarenom jednodijelnom badiću zanimljivog kroja, dok je na glavi imala ručnik kako bi osušila kosu. Lijepa pjevačica pokazala je time kako provodi posljednje dane ljeta, ali i svoju fit liniju.

Pjevačica Nina Badrić (51) svakim je danom sve ljepša , a za to je dokaz i nova fotka na Instagramu.  Nina je objavila fotku na kojoj je u šarenom jednodijelnom badiću zanimljivog kroja, dok je na glavi imala ručnik kako bi osušila kosu. Lijepa pjevačica pokazala je time kako provodi posljednje dane ljeta, ali i svoju fit liniju. Dodala je, također da je slika nastala na Hvaru. 

- Hello September - napisala je Badrić uz fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Badrić je s obožavateljima nedavno podijelila fotografije iz izlaska s prijateljicama i kratko napisala: 'Sinoć u lovu na pršut'. Nina je za izlazak odabrala dužu šljokičastu haljinu koje je iskombinirala sa štiklama.
Pokazala je Nina što radi i preko dana. Pozirala je na plavoj stolici u kupaćem kostimu i bijeloj košulji i zavodljivoj pozi.

- Dokle god ovako započinju moji dani, dobro je sve - napisala je uz plavo srce. U komentarima je dobila i brojne komplimente. "Savršena za 10"m, "Prelijepa kao i uvijek", pisali su joj pratitelji.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Nina se i ranije ovog ljeta javila s Hvara gdje ima vikendicu u Jelsi.  Tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu, a najčešće je to ljeti kada ima vremena uživati u čistim hvarskim plažama. A nedavno se na Hvaru družila i s našim proslavljenim glumcem Goranom Višnjićem (50). Njih dvoje pozirali su s prijateljima Olgom i Veljkom Drinković u jednom Beach baru na Jelsi.  

Upravo je kuću od prijatelja Olge i Veljka posjetila ovaj put kada se pratiteljima pohvalila kako uživa. Riječ je o luksuznoj i prostranoj kući za odmor u kojoj se Nina fotografirala u svojim najdražim prostorijama.  Na prvoj fotografiji Nina leži u fotelji na balkonu noseći na sebi kariranu haljinu na bretele, dok na drugoj pozira u dnevnom boravku.

"U najljepšoj staklenoj kući za odmor na najljepšem otoku Hvaru. Lijepo vas je imati za prijatelje", poručila je u opisu.

VIDEO Lana Jurčević iz bolnice: 'Primila sam više od 70 doza antibiotika, krvarenje, komplikacije'

Komentara 4

SE
Separator
19:30 01.09.2023.

Vidi se da mnogo radi.

SG
Saul Goodman
05:02 02.09.2023.

Najgora osoba i najlošiji čovjrk na Hr rstradi. Svi kažu.

Avatar Stradun
Stradun
20:30 01.09.2023.

Pozdrav rujnu....To puno ljepše zvuči .Ali Dotičnica misli kako je razgovorni engleski bolji. Cool. Fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije