Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja ponuda

Nina Badrić podijelila čudnu poruku koju je dobila od pratitelja: "Bi li 200 eura bilo dovoljno?"

Nina Badrić
Foto: Promo
1/10
17.11.2021.
u 11:45

Pjevačica Nina Badrić (49) na svojem je Instagram storyju podijelila zanimljivu poruku koju joj je poslao jedan pratitelj.

Pjevačica Nina Badrić (49) na svojem je Instagram storyju podijelila zanimljivu poruku koju joj je poslao jedan pratitelj.

-Pozdrav ljepotice, vjerujem da si otvorenog uma i da ćeš razumjeti moj zahtjev. Ovo nije pitanje koje se postavlja svaki dan. Zainteresiran sam za kupnju tvojih najlonki i čarapa. Bi li 200 eura bilo dovoljno? Razlog zbog kojeg ti nudim ovoliko novca je taj što sam svjestan da se radi o privatnim stvarima i samo dobra pobuda bi te mogla natjerati da je prihvatiš- započeo je pratitelj.

Foto: Instagram

-Obećavam ti da je ovo vrijedno tvog vremena. Unaprijed ću ti platiti. Imaš li PayPal? Ako ne, reci mi kako da ti pošaljem novac? Odgovori mi kako bi se dogovorili za više detalja i kako bih ti mogao dati više informacija. Reci mi i ako želiš nešto izmijeniti- zaključio je pratitelj, a Nina je pak kratko i jasno dala do znanja što misli o ponudi. 

-Pa ti reci…- napisala je pjevačica uz emotikon.

Inače, Nina će uskoro objaviti novu pjesmu 'Pratim', a jučer ju je najavila fotografijom na kojoj pozirala u krevetu u uskoj satenskoj haljini i ružičastim salonkama. Za ovo izdanje dobila je brojne komplimente, a pratitelji su zaključili da su za Ninu godine samo broj te da izgleda kao djevojčica.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:16 17.11.2021.

da li je netko ponudio više ?

Avatar StormRaider95
StormRaider95
12:31 17.11.2021.

Jel to neki pedofilija đir pa sad sve opisujete kao "djevojčice"? Gura li se to pedofilija "pod normalno"?!

BL
Blankaa
12:26 17.11.2021.

Jadi jadna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije