Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marcelo Brozović proslavio rođendan: 'Osjećam se godinu mlađe'

Marcelo Brozović
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/13
17.11.2021.
u 09:31

Brozović na fotografiji pozira sa suprugom Silvijom te kćeri Aurorom i sinom Rafaelom, a ispred obitelji nalazila se torta.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović na svojem je Instagram profilu podijelio album fotografija kojima je pokazao kako je proslavio svoj 29. rođendan. Brozović na fotografiji pozira sa suprugom Silvijom te kćeri Aurorom i sinom Rafaelom. Iza obitelji su se nalazili baloni, a ispred torta. Na jednoj od fotografija pokazali su kako su njihova djeca reagirala i na prskalice. Uplašeni dvojac je tata Marcelo čvrsto grlio dok su se oni odmicali. „Hvala svima na lijepim željama, ali ja se osjećam godinu mlađe“, napisao je nogometaš u opisu objave. 

Podsjetimo, Marcelo i Silvija vjenčali su se 2016. godine, a tada je i nogometaš potpisao za milanski Inter. Dodajmo da je Silvija nedavno podijelila romantičnu fotografiju nastalu u njihovoj kući . Na fotografiji ona i djeca poziraju uz stotine bijelih i crvenih ruža i balone. „Volim te, ljubavi“, ispisano je bijelim ružama na engleskom, a sve troje su nosili majice s natpisom 'Epic Broz'.

VIDEO Severina nam otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijtkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije