Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako se nosi

Nina Badrić oduševila izgledom u PVC hlačama: 'Najbolji outfit do sada'

Foto: Instagram
1/8
28.09.2020.
u 08:41

Nedavno se vratila s Hvara, s kojeg je dijelila brojne fotke s plaže i u kupaćem kostimu, a svi se slažu kako pjevačica nikad nije izgledala bolje.

Nina Badrić ljetnu je garderobu i kupaće kostime zamijenila jesenskim outfitom, a sudeći prema komentarima oduševljenih obožavatelja, promjena joj itekako dobro stoji. 

"Jesen stiže, dunjo moja", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u PVC hlačama, crnom topu te kaputu, a ispod su se samo nizali komplimenti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Najbolji outfit dosad", "Sve čestitke za stajling, 10+", "Predivan stajling", pisali su joj fanovi.

Pjevačica često obožavatelje počasti fotografijama u prirodnom izdanju pa je tako i prošli tjedan s njima podijelila fotografiju u jutarnjem izdanju, za koju je također prikupila brojne komplimente. 

Nedavno se vratila s Hvara, s kojeg je dijelila brojne fotke s plaže i u kupaćem kostimu, a svi se slažu kako pjevačica nikad nije izgledala bolje. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zelen
09:30 28.09.2020.

Čemu naslikavanje draga Nina!? Imaš kvalitetu u glasu i to pokazuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije