Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULMINACIJA PROBLEMA

Ove filmske zvijezde odbačene su zbog problema na setu

Foto: PIXSELL
1/5
11.12.2017.
u 09:06

U Hollywoodu su ovakva otkazivanja suradnje redovita pojava, a kod nas se zna samo za bizarni slučaj s glumcem Božidarem Alićem

Gledatelje je šokirala odluka produkcije da otkaže daljnju suradnju Ivanu Hercegu u seriji ''Čista ljubav''. I dok se spekulira o uzrocima koji su doveli do toga, poput navodne teške naravi, vikanja na kolege i dolaska na set nepripremljen, Nova TV ne izjašnjava se o tome zašto je Hercega zamijenila Jankom Popovićem Volarićem, a takve je upute dala i svima koji rade na seriji.

Prije Ivana Hercega rijetko se događalo u domaćim filmskim i televizijskim vodama da procure informacije o prekidu suradnje zbog nečijeg neprimjerenog ponašanja iako je takvih situacija zasigurno bilo. Jedina iznimka bio je glumac Božidar Alić. Prije devet godina morao je zbog sukoba s redateljem Brankom Ivandom napustiti seriju ''Ponos Ratkajevih''. U 130. epizodi scenaristi su odlučili da grofa Ratkaja, kojeg je glumio Alić, u koncentracijskom logoru ubijaju ustaše. Alić je izašao u javnost s pričom kako ga je Ivanda pretukao na setu te se dao fotografirati s masnicama i podljevima, a redatelj se onda oglasio i izjavio kako mu je opalio šamar.

Takvih primjera u Hollywoodu je bezbroj. Najnoviji je onaj redatelja Bryana Singera, kojemu je producentska kuća dva tjedna prije završetka snimanja filma o grupi Queen, ''Bohemian Rhapsody'', odlučila dati otkaz. Službeni razlog je njegova sklonost incidentima i izostajanje sa seta, ali mnogi smatraju kako je otkaz dobio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnika.

Zbog istog razloga produkcijska kuća Netflix odlučila je prekinuti snimanje televizijske serije ''Kuća od karata''. Unatoč izvrsnoj gledanosti, odlučili su završiti cijelu priču sa 6. sezonom zbog lavine nedavnih optužbi na račun glavnog glumca Kevina Spaceyja da je, među ostalima, seksualno zlostavljao 14-godišnjaka. ABC nije ukinuo seriju nego je samo otkazao suradnju glavnom glumcu Thomasu Gibsonu kada je napao jednog od scenarista na setu ''Zločinačkih umova''.

Još jedan ljubimac žena diljem svijeta Patrick Dempsey, ili kako su ga ženski likovi u seriji prozvali dr. McDreamy, morao je napustiti seriju ''Uvod u anatomiju'' i to zbog afere s kolegicom iz serije.

Kada su producenti filma ''Transformers: Dark of the Moon'' tražili od Megan Fox da se udeblja oko deset kilograma, ona je odbila. Optužila je redatelja Michaela Baya da je Hitler i diktator te je najurena sa seta.

Charlie Sheen izbačen je iz serije ''Dva i pol muškarca'' 2011. godine za koju je po epizodi zarađivao dva milijuna dolara, a razlog otkaza su, kao što i pretpostavljate, skandali s drogom, alkoholom i seksom s prostitutkama, što producenti više nisu mogli tolerirati.

1/21

Komentara 9

Avatar kaznitelj
kaznitelj
09:22 11.12.2017.

Meni je porastao u očima...Jer kad mi se to odvratno neprobavljivo hrvatsko sranje od serije nakelji u naj terminu večeri,jebo bih im mater netalentiranu svima i bacio jebeni tv kroz prozor .. Tako da,kud god da je taj Herceg lik krenuo,definitivno ide u boljem smjeru..

SX
sudbina x
11:42 11.12.2017.

Yumamic: Ne ide to tako lako kako ti misliš...danas za sve u toj branši moraš pitati srpski lobi koji drma hrvatskom scenom ...Hoćeš novinarskom, redateljskom, glumačkom, pravosudnom, financijskom, liječničkom Vidjeli smo nedavno vođu HND-a i ugroženog Sašu Lekovića pa dodo igrokaza na HTV-u gdje nam opet srbi kroje program i doziraju što smijemo a što ne...Na žalost to smo prihvatili i oni nas polako sistematski razaraju iznutra, jer su ostali u svim vodećim strukturama administracije...danas bez tete srpkinje niti dijete u vrtić ne možeš upisati...

SX
sudbina x
10:30 11.12.2017.

Janko Popoviću Volariću, srami se završit ćeš poput oca...Čim te odbaci ova tvoja, odbacit će te i ovi koji te sada štite i guraju...Petokolonaši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije