Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživale su

Nikolina Ristović se javila s Krka, u kratkoj haljinici pozirala na brodu s Ivom Jerković: 'Kad bi se barem moglo kazniti ljeto'

Foto: Instagram/ nikolina_pisek
1/17
30.07.2022.
u 11:20

Na jednoj je pozirala i s voditeljicom Ivom Jerković koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila! predivnaaaa".

Nakon Austrije, Nikolina Ristović odmara se na moru pa je s pratiteljima podijelila fotografiju s otoka Krka. Pozirala je na brodu s čašom pića u ruci, a na sebi je imala ljetnu, kratku haljinu šarenog uzorka.

"Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti", napisala je Nikolina pored fotografije.

Foto: Instagram

Na jednoj je pozirala i s voditeljicom Ivom Jerković koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila! predivnaaaa". 

Foto: Instagram

Ristović je na Instagram profilu prije koji dan objavila i fotografiju na kojoj pozira nasmiješena i naslonjena na motor, a fotografija je snimljena u Austriji, točnije u Beču. Nikolina je za ovu priliku odabrala smeđi topić i tajice te sandale na visoku petu, a kosu je nakovrčala. 

A s pratiteljima je obilježila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podijelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji te na kojima je on s obitelji. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Inače, Vidoje bi proslavio 44. rođendan. Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja u kojima stoji da je on preminuo uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Ristović je bio teško alkoholiziran, a konzumirao je i sedative.

VIDEO>>Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Ključne riječi

Komentara 38

NA
najposebniji
12:07 30.07.2022.

Zar ne bi trebala biti ucviljena udovica?

Avatar drug Joža
drug Joža
12:17 30.07.2022.

Udovica na godišnjem odmoru...klasika

GR
grodar
12:50 30.07.2022.

dugo je patila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije