Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla druga kćer

Nikolina Ristović rodila djevojčicu, suprug Vidoje bio je uz nju

nikolina ristović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
02.12.2014.
u 12:44

Voditeljica Nikolina Ristović danas je u Zagrebu rodila djevojčicu. Uz Nikolinu je na porodu čitavo vrijeme bio suprug Vidoje. Supružnicima je to prvo zajedničko dijete, a voditeljica iz bivše veze ima i 17-godišnju kćer Hanu. Kako žive na relaciji Zagreb-Beograd razmišljala je hoće li svoje drugo dijete roditi u jednom ili drugom gradu, ali na kraju se ipak odlučila za Zagreb.

U trudnoći se gotovo uopće nije udebljala, a sjajnom figurom pohvalila se i netom prije odlaska u rodilište. Tri dana prije poroda na Facebooku je objavila svoju fotografiju u grudnjaku i gaćicama i popratila je komentarom “Najljepši osjećaj težine na svijetu”.

>> Ona kao da i nije trudna. Pred porod se fotografirala samo u grudnjaku i gaćicama

Komentara 4

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:12 02.12.2014.

A koja je to ristovic je tona pisseek

DU
Deleted user
13:13 02.12.2014.

Pa ja sam mislila da je taj Vidoje barem 10 godina stariji od nje. Ona se dobro drzi. Neka vam se sa srecom i sto manje da nas davite po novinama.

Avatar pekarr
pekarr
14:26 02.12.2014.

kae zdravo biti mrsava u trudnoci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije