Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nikolina Ristović objavila emotivne fotografije s kćerkicom Unom Sofijom: 'Nitko ne zna obrisati suze kao mama'

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
20.08.2022.
u 18:10

"Najdragocjeniji dragulji koje ćete imati oko vrata su ruke vaše kćeri. I nitko, baš nitko ne zna obrisati suze i nacrtati osmijeh na licu tako dobro kao mama…" napisala je Nikolina uz nekoliko fotografija sa kćerkicom Unom Sofijom.

Bivša TV voditeljica Nikolina Ristović na Instagramu je objavila seriju fotografija s kćerkicom Unom Sofijom. Prema fotkama koje objavljuje Ristović je još uvijek na moru, a slike su nastale u večernjoj šetnji. 

Foto: Instagram

"Najdragocjeniji dragulji koje ćete imati oko vrata su ruke vaše kćeri. I nitko, baš nitko ne zna obrisati suze i nacrtati osmijeh na licu tako dobro kao mama…" napisala je Nikolina uz nekoliko fotografija sa kćerkicom Unom Sofijom. Cijelu objavu možete pogledati OVDJE

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina. Prije nego što su započeli vezu bili su prijatelji. Za Vidoja je to bila ljubav na prvi pogled, a lijepu voditeljicu vidio je na televiziji budući da je ona u to vrijeme radila u Srbiji te je živjela na relaciji Zagreb- Beograd. Vidoje je Nikolini dugo udvarao, a njihova veza okrunjena je romantičnom prosidbom, a potom i brakom na raskošnoj ceremoniji. Zaprosio ju je u jednom beogradskom restoranu s prstenom od bijelog zlata vrijednim preko 100.000 kuna, a na uho joj je tada zapjevao pjesmu Sandija Cenova ''Žena budi mi ti''. Vjenčanje se održalo 2013. godine u Monte Carlu, a potom su dobili kćerkicu Unu Sofiju.

Osim prijatelja iz cijelog svijeta, ovoj luksuznoj svadbi u hotelu u kojem se nalazi i jedan od sto najboljih restorana svijeta prisustvovali su i Nikolinini prijatelji iz Zagreba, a Snježani Mehun pripala je čast da bude Nikolinina kuma. Kruna njihove ljubavi bila je kćerkica Una Sofija.

Prošle godine obitelj je izbjegla veliku tragediju kada su Nikolina i Una pronađene onesviještene u Stanu u Zagrebu zbog trovanja ugljičnim monoksidom.

U spas im je stigao prijatelj koji je na poziv Nikolininog supruga Vidoja, koji je u to doba bio u Beogradu, došao provjeriti jesu li Nikolina i Una dobro jer mu je Vidoje rekao kako je Uni pozlilo. Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj. Iz bolnice su otpuštene sljedeći dan i obje bile izvan životne opasnosti, a lako se moglo dogoditi suprotno jer je u stanu izmjerena pri dolasku službenika iz plinare sedam puta veća razina od dozvoljene, što je iznosilo oko 150 ppm ugljičnog monoksida, A za posljedicu ostavlja dezorijentaciju, nesvjesticu i najkobnije od svega - smrt.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Komentara 11

BO
Bojnik
19:21 20.08.2022.

Promoviranje prostitucije u Republici Hrvatskoj je zakon zabranjeno i kazneno dijelo.

DU
Deleted user
19:33 20.08.2022.

Daj neki filmic severina stajla, nek se narod veseli!!

Avatar Moodleen
Moodleen
19:29 20.08.2022.

Kak je počelo uskoro možemo očekivati i da se bude objavljivalo isključivo na njihovom rodnom pismu. Uz plaću u Hrvatskim kUnama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije