Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadživjela najgore strahove

Nikolina Ristović o svekru: Teško je, borim se. Žao mi je što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na liječenje

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/15
30.12.2022.
u 17:17

Ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini, a njen svekar Viktor danima je nakon toga za medije iznosio ne baš lijepe izjave na njen račun. Nikolina je sada priznala da joj je teško, a osvrnula se i a svoj odnos s Ristovićem.

Voditeljica na UNA TV-u Nikolina Pišek preživjela je tešku godinu. Ostala je bez supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u 44. godini, a njen svekar Viktor danima je nakon toga za medije iznosio ne baš lijepe izjave na njen račun. Nikolina je sada za srpske medije priznala da joj je teško, a osvrnula se i a svoj odnos s Ristovićem.

- Teško je, borim se. Sve mi se dogodilo preko noći. Bilo bi mi lakše da sam imala na koga da se oslonim, da sam imala period u kojem sam mogla da saberem misli. Nisam imala luksuz da mirno prođem kroz period tugovanja, istog trenutka mi je jasno bilo objašnjeno kakva je situacija. Imala sam malu kćer zbog koje se nisam mogla prepuštati, morala sam se nastaviti boriti. Najbitnije je imati oko sebe ljude koji ti žele dobro, mene to održava u životu. Teško je, ali ujedno je i lijepo, nadživjela sam svoje najgore strahove i trudim se svom djetetu ostati dobra i nasmijana majka. Mene su mnogo osuđivali, svaki moj pokret su karakterizirali kao nepoštovanje. Nije to bilo nepoštovanje, to je bio moj poriv da pokažem da nema šanse da ću pokleknuti ma koliko ljudi meni i mojoj kćeri željeli zlo.

Osvrnula se i na svoj odnos sa svekrom

- Na moju žalost, on je jedna tragična osoba. Voljela bih reći da je on od bola izgubio razum. Ne treba biti psihijatar da bi se iz njegovih javnih pojavljivanja vidjelo koliko je sve to pogrešno, devijantno i bolesno. Žao mi je što nema nikoga od bliže obitelji ili prijatelja koji mu žele dobro i što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na liječenje jer je to njemu potrebno. Žao mi je što će ostatak svog života provesti u dubokoj mržnji i patnji. To je put koji je odabrao, ja se njime ne bavim, njegovo postojanje registriram kada me pitate za njega. Njime se bave institucije, i nadam se da će zakon na neki način reći svoje - izjavila je i nastavila:

- Te stvari ne ovise o meni, mislim da je to potpuno jasno. Neke stvari mogu oprostiti, ali ne mogu zaboraviti. Mogu shvatiti nečiju bol, mogu shvatiti i nečije psihičke probleme, ali ne mislim ništa više o tom pitanju.

Podsjetimo, njezin suprug Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja u 44. godini života u Beogradu. Poslije njegove smrti javno se na nju obrušio njegov otac Miša Grof, a voditeljica je sve odlučila prepustiti pravnim stručnjacima. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 13

DU
Deleted user
18:33 30.12.2022.

Kako se u to žalovanje uklapa uslikavanje polugolih selfija i objava istih.

Avatar Svračak
Svračak
18:20 30.12.2022.

Zbog čega bi nas u HR bila briga kakve zakone Srbija ima ili nema.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
18:21 30.12.2022.

Nebitna "porodica". Sve od zla oca od gore matere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije