Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽARKO SUNCE

Nikolina Pišek uživa na otocima: Punim baterije za radnu jesen

mehun,pišek,pokos, hvar (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
02.08.2012.
u 14:02

Zagrebačka ugostiteljica tužila je Pokos za klevetu, no povukla je tužbu prije godinu dana uz riječi da joj ne treba takva promocija, a danas ljetuju u istoj uvali

Nakon tjedan dana na Hvaru Nikolina Pišek potpuno se prilagodila opuštenom otočkom životu.

– Upravo sam na ručku, kvalitetno se odmaram i punim baterije za radnu jesen. Uživanje će potrajati još samo nekoliko dana – rekla nam je voditeljica Nove TV čije se odmor nakon Hvara nastavio na Braču gdje se pridružila kćeri Hani.

Na Hvar je pak došla s prijateljem, a ovog se vikenda svojom jahtom se na ovaj otok usidrila i njezina najbolja prijateljica Snježana Mehun sa suprugom Mihaelom Galekovićem. Jahtom se prijateljice najradije odvezu u neku uvalicu. To su učinile i u ponedjeljak kad su se odvezle u uvalu Palmižana na Paklinskim otocima. Kad su se usidrili, imali su kratak susret s policijskim gliserom, no Snježana Mehun ženskim je šarmom ubrzo izgladila stvari. Istodobno, 100 metara od Mehunkine jahte, na terasi restorana ručao je Željko Kerum s trudnom životnom partnericom Fani Horvat (28), s kojom već ima dvogodišnjeg sina Franu, koji je spavao na jahti. Nakon ručka Kerum se s Fani spustio na plažu i sjeo u hlad. Dok je ona u badiću hvatala boju na ležaljci, Kerum je imao izravan pogled na jahtu Snježane Mehun, za koju je Vlatka Pokos u knjizi “Život u raju” napisala da je bila Kerumova ljubavnica.

Zagrebačka ugostiteljica tužila je Pokos za klevetu, no povukla je tužbu prije godinu dana uz riječi da joj ne treba takva promocija.

>>Seksi Nikolina Pišek hvata boju na Hvaru

Komentara 4

HO
Hortator
14:41 02.08.2012.

Ja ne znam kako ostalima ali meni ta Nikolina nije nikakva ženska. Totalno je umjetna sa tim nekim sisama umjetnim, tankim grbavim nogicama.... mislim vidio sam neke slike na kojima izgleda vrhunski ali vidio sam ju i uživo gdje sam se zapravo zaprepastio šta nam zapravao neki novinari guraju pod etiketom neke fatalne žene tzv. najseksi hrvatice što je notorna glupost..... uz to još i priča uvjek nekako ko da radi na seksi telefonu što mi ide na živce. Ali dobro se prodala ..... Nije mi nikakva.....eto je**ga.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:23 02.08.2012.

Dragi VL, Ako ćemo imati dnevni izvještaj s godišnjeg koji provode Pišek/Mehun, onda očekujem nove slike, a ne recikliranje materijala od jučer. I više Mehunke, a manje Pišekice!

Avatar Sturmbannführer
Sturmbannführer
15:50 02.08.2012.

Zar ova nije na Adi Ciganliji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije