Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila dušu

Nikolina Pišek u Beogradu na sudu! 'Žao mi je što se ne srećemo u ljepšim okolnostima...'

Foto: Instagram
1/54
26.03.2024.
u 17:01

Domaća TV voditeljica Nikolina Pišek objavila je novi Instagram Story na kojem je napisala: - Još jedan sud odrađen. Bye, bye Beograd, žao mi je što se ne srećemo u ljepšim okolnostima.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek provela je prošli vikend radno, uređujući svoju obiteljsku kuću u zagrebačkom naselju Šestine. Nju je prije nekoliko godina izgradila s pokojnim suprugom povjesničarem Vidojem Ristovićem. Njegova iznenadna smrt prekinula je obiteljske planove o uređenju vile, a nakon dvije godine, Pišek se odlučila vratiti uređivanju novog doma. 

Sada je objavila novi Instagram Story na kojem je napisala da je odradila još jedan sud. - Bye, bye Beograd, žao mi je što se ne srećemo u ljepšim okolnostima - dodala je domaća voditeljica, a Story je obogatila i pjesmom Stronger (What Doesn't Kill You) koju izvodi Kelly Clarkson. 

Ne zna se o kakvom suđenju se radi, ali ovo joj nije prvi put da je na sudovima. Nedavno je podijelila fotografije iz hodnika zagrebačkog Suda i otkrila da se nalazi ispred Odjela za obiteljske odnose.

VEZANI ČLANCI:

- I tako, napisala je Nikolina pokraj fotografije, a kasnije je ironično dodala "čujem da je vani sunčano". Novinari Blica kasnije su kontaktirali Nikolinu, te su je pitali je li to bilo suđenje s bivšim svekrom Mišom Grofom. - Ne bih ništa komentirala. Zaista nemam snage nakon četiri sata slušanja idiotarija - kratko je odgovorila Nikolina.

Kasnije se novinarima Blica javio i Miša Grof. - Protiv nje ne vodim nikakav postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam je namjeru ni za što tužiti. Moj odvjetnik nije upućen na vođenje bilo kakvog postupka, nisam dobio nikakav sudski poziv. Stvarno sam cijeli dan proveo kod kuće - objasnio  je Miša Grof, koji je rekao da ne zna zašto Pišek izmišlja svađe koje ne postoje.

- Ne znam zašto priča kako je ja za nešto optužujem i kako imamo suđenja, a suđenja nema. To jednostavno nije istina. Istina je da me ni unuka ni ona nijednom nisu zvale otkako je Vidoje preminuo, kazao je Miša Grof. 

Podsjetimo, posljednji istup Miše Grofa u medijima bio je u prosincu kada je ispričao kako ni unuku Unu Sofiju nije vidio od sprovoda svog sina. – Nisam je vidio od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima – prenosi Blic izjavu Miše Grofa koji se požalio i na loše zdravstveno stanje te kaže kako više od godinu dana nije izašao iz kuće.

GALERIJA: Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

– Bio sam boležljiv malo, izašao sam na neki pogreb jučer, to sam morao, inače ne izlazim uopće. Godinu i pol dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, što drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više – rekao je Miša Grof. Nikolina i Miša Grof u sukob su došli zbog podjele imovine i zato su završili na sudu te očito komuniciraju samo putem odvjetnika. Miša Grof navodno je prije nekoliko dana tada izjavio je kako je zvao Nikolinu sa željom da Uni čestita rođendan, ali odgovora nije bilo jer je voditeljica blokirala njegov broj

– Tko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Ondje su bili odvjetnici i moja bivša šogorica time se bavi. Znate, nemam kontakta s Nikolinom. Jučer sam zvao da čestitam rođendan svojoj unuci i nije se javila. Ne da mi čuti Unu Sofiju. Probao sam – prenio je tada Kurir izjavu Miše Grofa. Osvrnuo se tada i na sudski proces vezan za imovinu i rekao je kako Nikolina ne traži imovinu svog supruga nego njegovu. 

– Pišek traži svu moju imovinu. Ne Vidojevu, nego moju! Imovinu sam naslijedio od oca, majke, bake, djeda i pristajem joj dati sve ako poludim! Znaš, vila koju ona ne da, sagrađena je mojim novcem! Lijepo je i što je najavila da će poslati poziv za useljenje, bit će mi zadovoljstvo doći vidjeti svoju unuku – rekao je Miša Grof nedavno.  Podsjetimo, Pišek je rekla da Miša Grof svojim ponašanjem "uzurpira njezin život skandaloznim optužbama i zlonamjernim sklonostima" te da ima podršku i pomoć brojnih lica sa srpske estrade. 

VIDEO: Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:12 26.03.2024.

Frizerki treba lift dok joj radi frizuru! Koje čelo čoeče

DU
Deleted user
17:43 26.03.2024.

Jaaaoooo.bre..

GN
gnoj
17:34 26.03.2024.

Kakvo je to umjetno čudovište ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije