Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN D SE BLIŽI

Nikolina Pišek pokazala kako izgleda dvorište njene luksuzne vile, pa se požalila: 'Džungla!'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/17
15.04.2024.
u 20:46

Pišek je vilu u zagrebačkim Šestinama izgradila prije nekoliko godina s pokojnim suprugom povjesničarem Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređivanje kuće

Nikolina Pišek na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dijeli detalje izgradnje svoje luskuzne kuće u Zagrebu. Sudeći po videima na Instagram storyju Dan D se bliži, a kako je Nikolina napisala, njoj se čini da je kaos sve veći. 

Na snimci se vidi kako će ispred kuće biti i bazen, a Nikolina je napisala i kako se još sve treba pokositi, jer ispred je "džungla". 

Podsjetimo, Pišek je vilu u zagrebačkim Šestinama izgradila prije nekoliko godina s pokojnim suprugom povjesničarem Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređivanje kuće. 

Foto: Instagram

Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe. 
– Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena – počela je Nikolina Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom.

Foto: Instagram

Majstor Luka krenuo je u čišćenje sofe, a ometala ga je pomeranka Scarlett, koja je lajala na majstora i aparat za čišćenje. Voditeljica je nekoliko puta pozivala slatkog ljubimca sebi pa ju čak i upozorila: - Scarlett, smiri se jer ćeš biti okupana – dodala je Nikolina psiću dok je majstor čistio sofu. Prvo je usisao svu prašinu pa je sofu poprskao mirisnim šamponom i sve dobro iščetkao. Zatim se jakim usisavačem izvlači sva prljavština, a postupak se ponavlja dok se sofa ne očisti. 

VEZANI ČLANCI: 

- Dobra stvar kod trapera je što i kad izblijedi, on izgleda dobro. Znači, to je materijal koji zapravo kad stari i kad dobiva batine, je sve bolji i bolji. A mi smo mu sada dali batina – uz smijeh je komentirala voditeljica s majstorom te mu dodala da će izgledati super kad se sofa osuši.

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lumumba
13:43 17.04.2024.

Pametno je ulagati u sebe i imati tako lijepu vilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije