Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNO PRVENSTVO

Lovce iz Potjere pobijedio mladi par, Mladen, Krešo i Morana ostali iza njih

Prvenstvo Hrvatske u mješovitim parovima
Foto: Promo
1/9
15.04.2024.
u 16:30

Zlatnu medalju osvojili su Neven Trgovec i Mateja Iveta, mladi par koji je tek u finalu prestigao Mladena Vukorepu i Anu Žele. Srebro je otišlo u ruke Krešimira Sučevića Međerala i Helene Buranji, dok su treće mjesto, bez obzira na dominaciju kroz cijeli kviz, zauzeli Mladen Vukorepa i Ana Žele

– U vibrantnoj atmosferi 'U Ritmu grada' održano je deseto izdanje Prvenstva Hrvatske u mješovitim kviz parovima, događaj koji je privukao rekordnih 62 para iz svih krajeva Hrvatske. Ovaj jubilarni događaj okupio je kako veterane tako i nove nade kviz scene, potvrđujući svoj status kao najdražeg godišnjeg natjecanja među kvizašima.

Zlatnu medalju osvojili su Neven Trgovec i Mateja Iveta, mladi par koji je tek u finalu prestigao Mladena Vukorepu i Anu Žele. Srebro je otišlo u ruke Krešimira Sučevića Međerala i Helene Buranji, dok su treće mjesto, bez obzira na dominaciju kroz cijeli kviz, zauzeli Mladen Vukorepa i Ana Žele. Specijalne nagrade dodijeljene su Ivani Mesić i Petru Prugovečkom kao najboljem paru do 25 godina, te Anamariji Varga i Dariju Ivančiću, koji su proglašeni najboljim bračnim ili životnim parom.

VEZANI ČLANCI: 

Morana Zibar, koja je sa svojim partnerom Nikolom Lazićem zauzela četvrto mjesto, podijelila je svoje dojmove: "Jubilarno deseto prvenstvo za parove pokazalo je da je kviz najbolja uniseks zabava. Sretna sam što smo Nikola i ja već desetu godinu konstantni, a i četvrto mjesto je odličan rezultat u jakoj konkurenciji."

"Užitak je biti organizatorica takvog događaja," dodala je Petra Lypolt, dopredsjednica Hrvatskog kviz saveza. "Drago nam je da natjecanje svake godine raste i da smo uspjeli privući kvizašice. Najljepši dio natjecanja definitivno je druženje."

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije