Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA BIBINJE

Nikolina Pišek o otkazivanju koncerta srpskog pjevača: 'Sram me je, on je divan dečko'

Foto: Instagram
1/14
18.10.2023.
u 20:10

Saša je dečko kojeg bi svaka majka voljela imati za zeta. Pristojan. Obrazovan. Uspješan. Talentiran. Drag. Uredan. Počešljan. Pedantan. Elokventan. Sportaš. Izvanredan vokal i autor. Izvođač predivnih pop balada. Što ne valja? Žao mi je. Prvi idući koncert, gdje god da bio. Ja dolazim, poručila je Pišek.

Voditeljica Nikolina Pišek oglasila se o zabrani koncerta srpskog pjevača Saše Kovačevića u mjestu Bibinje kod Zadra. Nikolina je 2011. godine sa Sašom snimila duet "Idemo do mene", pa je dobro upoznala pjevača. 

"Fotka je mutna, mutna su i vremena. Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na vještice (a sve mi je neprihvatljivo) - onda je to otkazivanje Saše Kovačevića u Bibinju. Čak me je i sram. Jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka voljela imati za zeta. Pristojan. Obrazovan. Uspješan. Talentiran. Drag. Uredan. Počešljan. Pedantan. Elokventan. Sportaš. Izvanredan vokal i autor. Izvođač predivnih pop balada. Što ne valja? Žao mi je. Prvi idući koncert, gdje god da bio. Ja dolazim, poručila je Pišek. 

Podsjetimo, Saša Kovačević trebao je 24. studenog nastupiti u sali za vjenčanja u Bibinjama, no njegov je koncert sada otkazan zbog neslaganja mještana, a tu su vijest, koja je rastužila njegove mnogobrojne obožavatelje, organizatori objavili na službenoj Facebook stranici.

"Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog", poručili su iz Berekin Wedding & Event Resorta.

Foto: Instagram

"U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa putem sustava Eventim. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima!", stoji u njihovoj objavi. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Inače, Saša Kovačević srpski je pjevač zabavne glazbe. Rođen je u Beogradu 1985. godine, a prvi nastup imao je sa samo 16 godina. Zajedno sa bratom Radetom drži glazbeni studio, a također je i počasni građanin Zemuna. Prvi put na TV-u pojavio se 2004. godine na festivalu "Sunčane skale" gdje je nastupio s pjesmom "Pakao i raj". Godinu kasnije nastupio je i na Radijskom festivalu sa pjesmom „Korak do dna“. Njegova pjesma „Ruka za spas“ 2006. godine proglašena je hitom godine.

VIDEO: Anđa Marić otrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral' 

Komentara 20

PE
Pentagon
20:23 18.10.2023.

A jadna Pišekica 🤣🤣. Njoj je žao čoveka! Ajde se ti lijepo vrati u Begeš pa ravno u muzej čiča draže.

PO
poluprovokator
20:26 18.10.2023.

I ovaj prošli ti je bio dobar dečko. Neko vrijeme.

DE
Dex
21:23 18.10.2023.

Traži sponzora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije