Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
televizijska voditeljica

Nikolina Pišek nedavno je otkrila što i kako jede, a sada pokazala svoju fit liniju u badiću

Foto: instagram
1/16
30.10.2023.
u 15:36

Nikolina je pozirala u badiću, a napisala je kako razmišlja i o tome da se okupa u moru. Na sebi je imala dvodijelni šareni badić, no na fotki se najviše istaknula njena duga i bujna kosa, ali i fit linija.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek javila se iz Zadra. Otkrila je da je, bez obzira na to što je kraj listopada - na plaži. Nikolina je pozirala u badiću, a napisala je kako razmišlja i o tome da se okupa u moru. Na sebi je imala dvodijelni šareni badić, no na fotki se najviše istaknula njena duga i bujna kosa, ali i fit linija.  

- Tko kaže da je ljeto gotovo? Možda se i u more ubacim - napisala je. 

 

Nikolina je nedavno odgovarala na pitanja svojih obožavatelja i otkrila im je vježba li te kako održava svoju liniju.

"Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu", otkrila je Nikolina. Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake...
Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede.

VEZANI ČLANCI:

"Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća", odgovorila je voditeljica.
Jednu pratiteljicu zanimalo je kako pred važan događaj izgubiti kilograme i tražila je savjet od Nikoline.

" Ajoooooj. Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu", savjetovala je Pišek. "Koliko si visoka i koliko imaš kilograma, izgledaš zaista fantastično", napisala je jedna od pratiteljica. "Ovo su moje kontrolne traperice iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se", odgovorila je Nikolina. 

1/48

Voditeljica je na ovoj društvenoj mreži nedavno podijelila s pratiteljima kakvu je neugodnu situaciju doživjela. Napisala je kako je često upozoravaju da ne iznosi javno konfliktne situacije u kojima se nađe, no odlučila je ispričati ovu priču. Nikolina se svojim automobilom kratko zaustavila pred poštom kako bi joj prijateljica dobacila paket, a istaknula je i da nije bila jedina u tom trenutku koja se tu zaustavila. No, očito se zamjerila gospođi koja se zaustavila u traku pored nje i počela vikati na nju.

"Draga gospođa stane točno pored mene, blokira promet i počinje mi docirati da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovdje pištoljem kao tamo?! Ja gledam uokolo, da shvatim obraća li se meni. Na to ona upire prstom i inzistira: 'Tebi! Znam tko si ti!'" napisala je Pišek u objavi i dodala da je gospođu nakon toga pitala je li ona komunalni redar.
"Na to ona uzvraća: 'Što tebe briga tko sam ja?'. Ja odgovaram: 'Ne pričam s osobama koje mi se ne predstave'. Kreće prometna gužva jer je gospođa u naletu pravdoljubivog bijesa blokirala promet, napravila zastoj, ljudi trube i negoduju. Ja shvaćam da pristojno ne mogu prekinuti agoniju, jer je hijena nanjušila plijen, i gospođu pošaljem u mjesto na kojem sunce ne sije. Nikad. No, to nije kraj", poručila je Pišek. 

No, to nije bio kraj jer je sutradan dobila i poruku u kojoj je bila fotografija automobila koji je iste boje i marke kao i njezin, u istoj ulici i strane registracije, ali nije bio njezin. A bio je i papir ostavljen ispod brisača, a osoba koja joj  je poslala fotografiju upitala ju je je li papir namijenjen možda njoj.  A na papiru koji je bio zataknut pod brisače stajala je nepristojna poruka. 

"Kom češ ti pi*karat i **** mater? Odgojena si ko zadnja uličarka šugo jadna, go*no na go*vno", pisalo je na papiru.

"Sirota gospođa. Ni auto nije u stanju pogoditi. Da ne govorim o gramatici. O pravopisu. Zamišljam je kak' se šulja ulicom pod okriljem mraka i slavodobitno stavlja poruku sretna postignutim. Na pogrešan auto. Koja metafora promašena života.. I još se potrudi strelicom ukazati na ptičji nered na staklu. Pogrešnom staklu", napisala je Pišek i naposljetku zaključila da gospođi želi sreću u životu i da shvati da samohrane majke nisu žrtve. "Jesu ranjene. Ali žrtve nisu. Lavice su. I stoga nemojte nikada, ali baš nikada, podcijeniti ranjenu samohranu majku. Nikada. Samo kažem", napisala je. 

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Komentara 3

PB
pb1520
17:21 30.10.2023.

Željela je prenijeti poruku javnosti da je opet na slobodnom tržištu!

OT
otrovnijezik
16:52 30.10.2023.

KBK!

KU
kuramela
16:30 30.10.2023.

Katastrofa, ima li igdje nešto normalno za pročitati, fuj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije