Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE BEZ IČEGA

Nikolina Pišek neće dobiti ništa? Vidojev otac je bijesan: 'Nasljedstvo je moje, to je moja stvar'

Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
11.05.2022.
u 19:51

– Sva imovina mog sina na moje je ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podjele imovine tiče, sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate – rekao je Miša Grof.

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se nakon pogibije sina na temu podjele imovine i ljutito komentirao kako od toga nema ništa.

– Sva imovina mog sina na moje je ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podjele imovine tiče, sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate. Ne zanima me što se piše u medijima. Pokapam sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – kazao je Miša Grof za srpske medije, piše mondo.rs.

Nikolina Pišek kazala je kako i ne razmišlja o podjeli imovine te da će se time pozabaviti kada završi pogreb njezina supruga Vidoja Ristovića.

– Mislim da je trenutačno najmanje važno kako ćemo podijeliti imovinu. Još mi nije dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa tako i novinare, da daju prostora i imaju razumijevanja za mene. Treba mi suosjećanje i mir. Ne bih htjela da ovo postane senzacija – rekla je Pišek. 

Podsjetimo, Vidoju je proteklog vikenda iznenada pozlilo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Nakon obdukcije, detalje smrti svoga sina iznio je Viktor Ristović.

– Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se slama! Nije primjereno ni da se drugi ni ja bavimo temama koje su toliko prizemne i sramotne, u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo jer mu je zakazao dišni sustav, što je prouzročilo popuštanje rada srčanog mišića – kazao je tužnim glasom Miša Grof, pa dodao:

 – Molim vas nemojte oskvrnjivati uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru! – kazao je. Obitelj je kazala i da će se sprovod održati 12. svibnja u 14:30 sati na beogradskom Novom groblju.

VIDEO: Mia Dimšić nakon nastupa : 'Ponosna sam na svoj tim' 

 

Ključne riječi

Komentara 26

RA
radolizem
21:39 11.05.2022.

Ispada da se sve Hrvatice iz Beograda vraćaju bez prebijene pare? Kojić je navodno Severinu okrao, sav nakit, dijamante, satove, sada i Nikolina.

DU
Deleted user
20:26 11.05.2022.

Odlicno !Neka drugi put trazi sa srcem a ne sa novčanikom !

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
20:37 11.05.2022.

Slomljen sam! Miša Grof, moje je srce uz Tebe! Vidoje je strašno želeo i trebao da postane novi protojevrej, ali ga nije htjelo. Demn! Popričaćemo na pucanju iz kubure posle sahrane kad se isprazne emocije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije