Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Pogledajte kako je Nikolina Ristović otjerala gošću iz emisije

H&M isabel
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
04.10.2016.
u 12:18

Voditeljica je pop zvijezdi Goci Tržan postavila pitanje o bivšem suprugu i razljutila je

U emisiji "Exkluziv" voditeljica Nikolina Pišek Ristović ugostila je srpsku pop zvijezdu Gocu Tržan. Odmah na početku Nikolina je svojoj gošći rekla kako će pitanja biti direktna i bez puno okolišanja ju je ispitivala o seksu sa suprugom i bivšim partnerima.

Pomalo nevoljko, pjevačica joj je odgovorila na ta pitanja, ali kad joj je postavila pitanje hoće li posjetiti u zatvoru svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, pjevačica je uzela Nikolini iz ruku papir s postavljenim pitanjem, bacila ga i napustila studio. Što se točno dogodilo, pogledajte u videu.   

Komentara 22

DE
dedač
13:12 04.10.2016.

koga zanimaju što trade severine i što je novo na ISTOKU!

Avatar links
links
15:24 04.10.2016.

strašno, dno-dna

DU
Deleted user
16:00 04.10.2016.

Koga u Hrvatskoj (osim Pupija) zanimaju srpske pevaljke i Pišekica??? Fakat ste dno dna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije