Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Nikolina je i dalje bezobrazna prema suprugu, a izgleda da je bacila oko na drugog

Brak na prvu
Foto: RTL
1/5
30.03.2020.
u 12:05

Nikolina je Adamu nekoliko puta ponovila kako nije muškarac za nju i da joj nije drag te kako nema smisla da se trudi.

U večerašnjoj, prvoj ovotjednoj epizodi „Braka na prvu“, koja počinje u 20:35 sati, kandidati se okupljaju na zajedničkoj večeri na kojoj će komentirati svoje odnose. No prisutnost drugih osoba samo će dodatno dignuti tenzije pa će tako Nikolina Adamu nekoliko puta ponoviti kako nije muškarac za nju i da joj nije drag te kako nema smisla da se trudi. Nikolina cijelo vrijeme prigovara Adamu i nakon što su se vratili s medenog mjeseca u stan u Zagreb, odmah mu je prigovorila kako je stan mali. 

Nikolina se zbog svog ponašanja prema Adamu opako zamjerila gledateljima koji smatraju da bi bila drukčija da je vidjela njegov BMW i vinariju. – Toliko je puna sebe, ona ne kuha, ona jede po restoranima... Nikolina kaže da želi naći ljubav svog života, a došla je na besplatne ručkove, vile i provod. Bit će da si uštedi od silnih večera po restoranima.. Adam je za nju avion – poručuju gledatelji.

S druge strane, čini se da je ona bacila oko na jednog drugog kandidata.

Brak na prvu
1/8

Iako se Alen pribojavao hoće li se Lidija uopće pojaviti na zajedničkoj večeri, ona je nakon tri dana boravka u hotelu, gdje je otišla kako bi se udaljila od Alena, ipak došla na večeru na kojoj će pred svima pokušati objasniti koji su razlozi neslaganja s Alenom.

Luka i Nadia imaju uspona i padova, a Lukino objašnjenje sviđa li mu se supruga i u kojem kontekstu izazvat će zaprepaštenje drugih parova. „Brak na prvu“ na programu je u 20:35 na RTL-u!

 

Ključne riječi

Komentara 14

TT
tttinkyyy
12:46 30.03.2020.

Cura je konobarica (znači obrazovanje nula), ispodprosječnog izgleda, potpuno nerealnog pogleda na samu sebe...koža od prekvarcavanja starija brat bratu 10 godina od realnih godina, tanka kosa, ogroman nos...znači ne kužim otkuda joj uopće pravo da čisto zgodnog dečka toliko spušta i ponižava. Nikakvih kvaliteta nema, kuhati ne zna, karakter je gori od cjelokupnog izgleda, jednom riječju nula. Žalosno da ovakve niškoristi uništavaju nečije samopouzdanje.

ŠA
šarenko
12:40 30.03.2020.

Odvratna je, pa tko ju može gledati?! Niti pameti, niti ljepote...čak je ispod prosjeka...Kako se precijenila, sram ju može biti, nekulturna i bahata, neobrazovana prije svega...Adam je zgodan i kulturan...Svako zlo za neko dobro, Adam će sada vidjeti kakvih sve krava ima...

Avatar Golum
Golum
12:49 30.03.2020.

Kad bi morao birati između Korone i Nikoline, izabrao bi Koronu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije