Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolce vita

Pogledajte kako su Nikolina i Vidoje uživali u luksuzu na Maldivima

Nikolina Ristović
Foto: Facebook
1/5
26.02.2014.
u 18:53

Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem odmarali su se na Maldivima. I na svom Facebooku objavila je nekoliko fotografija čiste uživancije.


Nikolina Ristović sa suprugom Vidojem odmarali su se na Maldivima. I na svom Facebooku objavila je nekoliko fotografija čiste uživancije. Desetak dana uživali su jedno u drugom i prekrasnoj lokaciji. - Bila je to Vidojeva ideja, on je sve organizirao i samo mi rekao da se spakiramo i idemo. Prethodno smo dogovarali drugu lokaciju pa je ovo bilo potpuno iznenađenje, ispričala je o odmoru Nikolina za Story.

- Idealna je to destinacija za medeni mjesec i parove koji inzistiraju na apsolutno miru, u resortu gdje je gostima sve na raspolaganju 24 sata na dan i osigurava im sve što im padne na pamet, od lova na sabljarke, gledanja velikih raži do bilo kakvih spa tretmana, nadodala je atraktivna voditeljica.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Nikolina Pišek demantirala da joj je izgorio Porsche Cayenne

Komentara 9

Avatar Azriel
Azriel
20:36 26.02.2014.

a djete iz prvog braka, joj valjda čuva baka, i tak godinama, ili ga vodi uz sebe?

Avatar tajar
tajar
20:31 26.02.2014.

Šteta da ih nitko, osim njih samih, nije zapazio!

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:59 26.02.2014.

Nikolina Ristović? sa suprugom Vidojem? što je ovo - nasumična straca telefonskog imenika? tko su ti likovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije