Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Nikola Todorović zapamtio sve narudžbe u restoranu i otišao u polufinale!

Nikola Todorović
Foto: RTL
1/2
19.05.2017.
u 22:30

U večerašnjoj emisiji uspio je u improviziranom restoranu zapamtiti narudžbe 30 gostiju, koji su mogli birati između 20 jela. Nikola je bez problema zapamtio glavna jela i deserte, a uz to je žiri osvojio simpatičnošću.

Simpatični 19-godišnji Nikola Todorović posljednji je kandidat koji je izborio polufinale „Superljudi“. U večerašnjoj emisiji uspio je u improviziranom restoranu zapamtiti narudžbe 30 gostiju, koji su mogli birati između 20 jela. Nikola je bez problema zapamtio glavna jela i deserte, a uz to je žiri osvojio simpatičnošću.

Dorotea Pečarić dobila je zadatak najprije pomirisati sve članove žirija, a potom joj je svatko od njih dao neki svoj odjevni predmet te je ona na osnovi mirisa morala pogoditi kome pripada koji predmet.

Dražen Mandarić morao je zapamtiti u kakvoj odjeći su bili članovi cirkusa koji su izvodili zabavnu točku te koliko okreta je napravio akrobat, a iako nije ponudio sve točne odgovore, njegova moć zapažanja oduševila je žiri.

Đorđe Jovančić, apsolutni sluhist, uspio je odrediti koliko vode ima u čašama na osnovi tona koji su čaše proizvodile. A simpatične djevojčice Ana i Magdalena su za samo jedan broj pogrešno zbrojile koliko je Anđelka Prpić potrošila novca u šopingu. Velike simpatije žirija osvojio je i Aleksandar Žikić, zvan Žile Enter, koji u malom prstu ima i matematiku i tenis. Štoviše, u isto vrijeme može igrati tenis i zbrajati.

Unatoč pokazanim supermoćima, prolaz u polufinale osigurao je samo Nikola Todorović, a već sljedeći petak možete gledati prvu polufinalnu emisiju „Superljudi“ i saznati tko će se u finalu boriti za 25 tisuća eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije