Nikola Lesar: Otvorit ću restoran jedinstven u svijetu
Ambiciozni Međimurac otišao je sa 18 godina raditi na kruzer, gdje je naučio puno o egzotičnoj kuhinji. Ipak, taj posao ne bi više radio jer voli slobodu i nesputanost
Komentari 6
a jel ovo sigurnorekao, ili ima i druga verzija izjave...
za ne povjerovat, zna sto je NOMA.. ako on uspije uopce uci tamo, skidam kapu.
A zašto nebi trebao imati iluzije...stvarnost ga ionako čeka!
Ajde i ta NOMA. Za prvo jelo hvataju živog škampa u ledu, pa jedu žive mrave, pa si sami ispeku jaje na oko pa na kraju sve plate tisuću kuna za jednu osobu...
Ti kao da živiš u nekom drugom vremenu. Kad ti uvale sve poreze i zampove , komunalne i druge namete prodavat češ kestenje na trgu Bana Jelačića...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
na cruiseru (ili kako to novinart lijepo po srpski pise na "kruzeru")...to bas i nije mjesto za kuhara da se istakne...hrana je na takvim brodovima besplatna, a putnici nikad niti ne vide kuhare...