Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožava i ovaj sport

Niko Kovač: Golf je sjajan za opuštanje!

Niko Kovač,golf
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/3
30.04.2014.
u 20:00

Igranje golfa idealan mu je odmak od stresa prije odlaska u Brazil

Uzbuđenje i napetost uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu sve su veći kako se približava 12. lipnja, datum početka prvenstva koje će otvoriti nastup naše i reprezentacije domaćina Brazila. Iako je zatrpan obvezama i pripremama reprezentacije, naš izbornik Niko Kovač protekli tjedan ipak je uhvatio nešto slobodnog vremena za svoj omiljeni hobi – golf.

Vezan za Brela

U ležernijem i elegantnijem sportskom izdanju od onog za nogometne utakmice Niko je kao član Golf kluba Split 1700 – Brela sudjelovao na turniru Hrvatske golf lige za gospodu održanom ove subote u Savudriji.

– Niko je već dugo naš član i zbilja je dobar igrač golfa. Kad god stigne, sudjeluje na turnirima – pohvalio je Niku Jurislav Ursić, predsjednik Golf kluba Split 1700 – Brela. Kaže da Niku nije trebalo nagovarati da postane član ovog golf-kluba jer je, osim uz golf, sentimentalno vezan i uz Brela gdje već godinama ljetuje s obitelji i gdje ima kuću.

Foto: Dusko Marušić/PIXSELL

– Golf mu zasigurno pruža odušak i odmak od obveza kojima je zatrpan i zbilja uživa u ovom sportu – kaže Ursić. Upornost, strpljenje i profesionalnost kakvu je pokazivao na nogometnom terenu Kovač demonstrira i na golfskom travnjaku.

– Nemoguće je uspjeti bez svakodnevnog treninga. Samo se na treninzima mogu ispraviti pogreške i napredovati. Kako u nogometu, tako i u golfu. Golf je idealna rekreacija, sjajan je za opuštanje i boravak u prirodi – izjavio je nedavno Kovač za službenu internetsku stanicu svoga golfskog kluba. Popularnost ovog sporta sve je veća među domaćim poznatim osobama, a već godinama ljubav prema ovom sportu gaji i pjevačica Josipa Lisac.

U golfu je tajna vitke linije

– Radije ću lijepo vrijeme potrošiti na igranje golfa nego na pripremanje marmelade – kazala nam je nedavno Josipa.

Dok se drugi vole izležavati na suncu tijekom ljetnih mjeseci, Josipa više uživa u zelenilu golfskih terena jer, kaže, ovaj je sport najbolje opušta. Golf je prije četiri godine postao i omiljeni hobi glumca Mustafe Nadarevića.

– Nekad sam mislio da su tenis i golf pederski sportovi, ali sad sam se zaljubio u tu igru s palicama. Super mi je gađati u rupe iz tolike udaljenosti – priznao je Mustafa u intervjuu za Novu TV. Bivša TV voditeljica, a danas urednica na HRT-u Tanja Tušek također je nedavno otkrila čari golfa.

– U zadnje sam vrijeme luda za golfom. Otkrili su mi ga prijatelji, a iako sam se u početku smijala i tvrdila da je to za snobove, sada jedva čekam svaki početak sezone – kazala nam je Tanja.

Rekla je i da je predrasuda da je ovo skup sport, u što se i sama uvjerila.

– Golf je skup po vremenu, ne po novcu – objasnila je HRT-ovka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije