Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Nije mogao prijeći preko odnosa s Romanom: BB Marinu ostavio zaručnik!

marina raguž
Foto: Facebook
1/9
10.05.2016.
u 12:31

– Mene nakon izlaska iz Kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život – kaže Saša koji je planirao ove godine petogodišnju vezu s Marinom okruniti brakom

Odnos Romana i Marine iz dana u dan dobiva nove dimenzije. Već je sasvim jasno da je Splićanin potpuno zaljubljen u zgodnu Marinu, ali nije ni ona ravnodušna prema njemu.

No ona u vanjskom svijetu, barem tako Marina misli, ima zaručnika i upravo je prije nekoliko dana rekla stanarima da se boji kako je njezin odnos s Romanom prikazan na televiziji.

A razloga za brigu doista i ima. Marinin zaručnik Saša Muhek ispričao je za RTL.hr kakvo je njegovo mišljenje o Romanu, ali i što je s njegovim odnosom s Marinom.

– Profesionalno sam se bavio nogometom do svoje 27. godine i iz tog razdoblja poznajem Romana. On je propalica i nikome nije jasno kako je moguće da se Marina toliko zbližila s njim. Moj i Marinin dogovor prije njezina ulaska u Kuću bio je potpuno drukčiji i sigurno je da nije bilo to da se s nekim mora zbližiti – priča Saša pa nastavlja:

– Poznajem Marinu i vjerujem da se nakon prvog tjedna prepala da bi mogla ispasti pa je nakon toga odlučila nešto poduzeti kako bi zainteresirala gledatelje. Ali nije trebala napraviti ovo što je napravila. Prema njezinim pokretima, gestama, govoru vidim da ima nešto više od prijateljstva s Romanom, a ako imaš nekoga tko te vani čeka, onda moraš imati i granice. Dao sam joj slobodu, ali neke stvari ne toleriram.

Cijela situacija kojoj iz dana u dan preko dnevnih emisija svjedoči Sašu je dovela do odluke da zaruke s Marinom okonča.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Mene nakon izlaska iz Kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život – kaže Saša koji je planirao ove godine petogodišnju vezu s Marinom okruniti brakom.

– Dovoljno sam samostalan i sposoban da ne bih dopustio da me netko ovako šamara. Imam svoj život u kojem je trebala biti i Marina, ali njoj sada više nema mjesta u njemu. Na ovih pet godina provedenih s njom gledam kao na životno iskustvo – iskreno kaže Saša pa zaključuje.

– Mnogima bi to bio šok, ali ja se budim sretan jer znam da sam izbjegao životnu pogrešku.

>>Marina se pokajala: 'Moj najveći grijeh je to što sam previše bliska s Romanom'

Komentara 16

A1
Ante_1964
12:50 10.05.2016.

Trebao si to napraviti čim je odlučila ići u tu Sodomu i Gomoru , reći joj ili BB ili ja,pa si izaberi,čim je odlučila ići tamo automatski je spremna i na prljavštine,budi sretan i drago mi je da jesi, dragoo mi je da ti je omogućila bolji život u budučnosti :-)

Avatar miro.f.miric
miro.f.miric
13:24 10.05.2016.

Ajde de, ipak si ti jedan pametan i moralan čovjek, svakako zasluzujes vise i bolje od ovoga. Progledao si i sad je samo nebo granica. Svaka škola kosta i placa se, ti si svoju zavrsio nakon 5 g i polozio sa odlicnim. Svako ti dobro.

OB
ObrenM
18:12 10.05.2016.

Pored svih nedaca u nasoj domovini od zivotnog znacaja je dati mediskog prostora Sasi,Romanu i Marini.Povecati ce nam place mirovine,skinuti ovrhe i poboljsati zivot uz kontejner.Sramota cime se bavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije