Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ANDRIJA I ANĐELKA'

Nije joj vruće! Omiljena glumica nasmijala neobičnom fotografijom i oduševila fanove

Anđelka Prpić
Foto: Instagram
1/9
05.08.2020.
u 08:57

Anđelka Prpić osvojila je srce gledatelja u RTL-ovoj seriji "Andrija i Anđelka".

Iako svoju publiku nasmijava najčešće s pozornice, Anđelka Prpić ne propušta priliku napraviti to i na društvenim mrežama. Simpatična glumica na posljednjoj je fotografiji s Instagrama na kojoj pozira kraj kamina u kaputu kratko je i ironično napisala: "Ljeto 2020" aludirajući na niske temperature koje ovih dana dolaze na radost mnogih.

"Anđo, predivna si uvijek i zauvijek. Gdje je Andrija?", "Cameron Diaz u The Holiday", "Čudno neko ovo ljeto 2020", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je oduševila njezine fanove.

Glumicu Anđelku Prpić publika je zavoljela zahvaljujući humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka" koja je uživala veliku popularnost. Mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom. Kada se doznalo da se glumica i ugostitelj razvode medijima Anđelka nije htjela komentirati ništa na tu temu, ali ipak neke informacije o razvodu do novinara Blica došle su od bliskih ljudi bračnog para Prpić. 

Anđelka Prpić
1/10

- U jednom trenutku je očito došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u koje su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da je svatko od njih htio krenuti svojim putem - objasnio je blizak prijatelj para. Anđelka i Dario početkom godine otvoreno su razgovarali o svim problemima i situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje. Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko skrbništva nad sinom. Anđelka i Dario tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam, a sada su se dogovorili da u tom stanu živi Anđelka dok će Dario ostati u njihovoj obiteljskoj kući. Skrbništvo nad sinom će dijeliti i Jakša će sedam dana živjeti s majkom, a sedam s ocem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije