Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maleni se požurio

Nije film! Glumica rodila sina nasred Londona ležeći na skupom Burberry kaputu

Vivian Gray
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
19.07.2014.
u 19:41

- Željela sam prirodno roditi, nisam htjela da me kljukaju lijekovima, ali ovo nisam očekivala, kazala je glumica

Maleni Sky ( Nebo, u prijevodu na hrvatski) ima sve predispozicije za zanimljiv život.

Dječačić naime nije mogao pričekati da dođe na svijet pa je majku, škotsku glumicu Vivian Gray (31) "natjerao" da rodi nasred ulice.

Da stvar bude zanimljivija, Vivian je sina rodila ležeći na majčinom skupocjenom Burberry kaputu i to samo 25 metara od bolnice!

Sky se rodio 12. srpnja, a majka je krenula u bolnicu čim  joj je puknuo vodenjak. Pješice je sa svojom majkom krenula prema obližnjoj bolnici no nisu tamo stigle.

- Željela sam prirodno roditi, nisam htjela da me kljukaju lijekovima, ali ovo nisam očekivala. Drago mi je da mi se to tako brzo dogodilo. Nisam ni patila. A to što sam bila na ulici? Pa u tom trenutku jedino o čemu sam razmišljala bilo je "pa ja rađam". Nije me bilo briga gdje sam, samo da dijete bude zdravo, ispričala je ponosna majka za Reuters.

Glumica je popularna u SAD-u gdje je poznata po ulozi u TV drami "Desire".

>>Porodila se pred ulazom trgovine, a kupci je zasuli novcem

>>Roditelji se već bili oprostili: 'Mrtva' beba oživjela nakon tjedan dana

Komentara 1

SU
suncesmokvemaslina
20:18 19.07.2014.

neka vam je sretno i blagoslovljeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije