Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana mačkica

Nicole Scherzinger mašta o karijeri u Hollywoodu

Nicole Scherzinger
Syndication/Pixsell
12.03.2013.
u 12:46

Bivša pjevačica Pussycat Dolls ima novi singl i pažljivo bira filmsku ulogu po svojoj mjeri

Nicole Scherzinger, bivša pjevačica Pussycat Dolls i sutkinja u X Factoru, dala je naslutiti da je neće biti u žiriju sljedeće sezone britanske verzije TV lova na talente. Umjesto toga, ona intenzivno razmišlja o glumačkoj karijeri.

- Sve još visi u zraku, ali moguće je da ću ljetos snimati film - otkrila je svoje planove novinaru The Mirrora. - Želim glumiti. Sudjelovati u pravom projektu. Zato sad proučavam razne scenarije.

Bivša pjevačica Pussycat Dolls zagrijala se za filmove nakon što se lani pojavila u trećem nastavku filmskog serijala \"Ljudi u crnom\". No, glazbena karijera ipak je i dalje u prvom planu. Prošli tjedan objavila je i novi singl - pjesmu \"Boomerang\".

- Nije mi lako, jer što god radila ja se uvijek dajem 110 posto. Bila sam se maknula sa scene zbog sudjelovanja u X Factoru, ali ne želim da zbog toga dalje pati moja glazbena karijera. Ipak se najbolje osjećam na bini - kaže pjevačica koja se posljednjih pet godina nalazi u vezi s britanskim vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije