Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVUČI APSTRAKTNO

Nicolas Cage iznenadio izjavom: 'Sjećam se vremena kad sam bio u majčinoj utrobi'

Foto: DPA/Pixsell
1/10
07.05.2023.
u 20:00

Glumac je gostovao u showu Stephena Colberta, gdje je odgovarao na brza pitanja. Kada ga je voditelj pitao o najranijem sjećanju sigurno nije očekivao da će Cage spomenuti vrijeme prije rođenja

Oskarovac Nicolas Cage (59) gostovao je u The Late Showu Stephena Colberta i iznenadio voditelja odgovorima na brza pitanja. Na pitanje o svom najranijem sjećanju kazao je kako se sjeća vremena kad je bio u maternici. 

- Slušaj, znam da ovo zvuči suludo i ne znam je li stvarno ili ne, ali ponekad se sjećam maternice i osjećam se kao da mogu vidjeti lica u mraku ili tako nešto. Znam da zvuči jako apstraktno, ali nekako mi se čini da se dogodilo. Sada kada više nisam u maternici, morao bih zamisliti da su možda glasovne vibracije rezonirale kroz mene u toj fazi razvoja. Ne znam. To mi pada na pamet, kazao je glumac koji je odgovarao i na pitanje o tome ima li života nakon smrti. 

- Oh wow. Nitko zapravo ne zna, ja ne znam. Kažu da je struja vječna. Da iskra traje. Volim misliti da kakva god iskra animira naša tijela, nakon što tijelo prođe dalje, ta iskra nastavlja ići. Ali ima li taj elektricitet svijest ili ne, tko to zaista može reći - mišljenja je Cage. 

Inače, glumac je nedavno za emisiju  "60 Minutes" progovorio o teškom životnom periodu, kada je prolazio kroz financijske poteškoće nakon sloma tržišta nekretnina. - Previše sam ulagao u nekretnine, tržište se srušilo, a ja se nisam izvukao na vrijeme. Sve sam im vratio, oko šest milijuna dolara - objasnio je 59-godišnji oskarovac i dodao: - Bilo je to mračno razdoblje, ali uloge u filmovima su mi jako pomogle. Posao mi je oduvijek anđeo čuvar. Možda nije uvijek bio uspješan, ali je bio posao.

 

Kako bi se izvukao iz financijske krize, morao je prihvaćati filmove koji su se mogli odmah gledati na kućnim videima, a ne samo one premijerno prikazane u kinu. - Čak i ako je film bio malo "bjedniji", bilo mi je stalo do njega -  istaknuo je.

U jednom razgovoru za GQ ispričao je kako su neke njegove uloge bolje prošle, a neke malo manje dobro. 

- Kada sam radio četiri filma godišnje, ipak sam morao pronaći nešto u njima kako bih dao sve od sebe. Nisu svi uspjeli. Neki su bili sjajni, neki nisu - ispričao je glumac 2022. godine.

 

Cage je nedavno glumio Drakulu u Universalovom filmu "Renfield", koji je loše prošao na kino blagajnama sa zaradom od samo 16 milijuna dolara u Americi i 22 milijuna dolara u svijetu. Horor komedija rijedak je pogrešan korak za Universal ove godine, budući da je studio imao previše uspjeha s mnogim izdanjima iz 2023. poput “M3GAN” i “Cocaine Bear”.

VIDEO Neven Ciganović i Dubravka Prpić Znaor o odijevanju na krunidbi: 'Jedna stvar je bila najbitnija svim gostima'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije