Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superaplikacija

Nick Cave objavio sve svoje pjesme na internetu

Nick Cave
Pixsell
12.03.2013.
u 13:57

Slušatelji prema vlastitom raspoloženju mogu birati niz playlista koje je osobno složio australski pjevač

Nick Cave je pokrenuo novu aplikaciju koja njegovim fanovima omogućava da na računalu ili mobitelu preslušavaju opus ovog australskog pjevača, ovisno o vlastitom raspoloženju.

Cave je osobno posložio sve svoje pjesme u caveovske kategorije, poput "rasturanje i ubojstvo", "blasfemija" ili "supermrak". Uz to, aplikacija će i sama slagati random playliste prema odabranim Caveovim pjesmama.

Nick Cave usput je pozvao i svoje prijatelje i znance poput Jarvisa Cockera, Loua Reeda i Davea Gahana da sami odaberu svoje favorite iz ponuđenog opusa.

To je bila dobra vijest. Loša je ta da se Caveove playliste mogu poslušati samo putem aplikacije Spotify, dakle ne i iz Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije