Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi iznenađeni

Ni prijatelji nisu vjerovali da su zajedno

Foto: Pixsell kolaž
1/7
24.01.2019.
u 09:37

Nina je prije dvije godine prekinula vezu s 19 godina mlađim dečkom, beogradskim glumcem Milanom Marićem

U glumačkim krugovima rodila se nova ljubav i to nakon desetljeća poznanstva i prijateljstva.

Kako piše Gloria, novi ljubavni par su glumci Nina Violić i Filip Šovagović koji više ne skrivaju svoje osjećaje pa ih je tako fotograf ovog magazina uhvatio u nježnom trenutku i poljupcima koje su izmjenjivali u samom centru Zagreba.

Prvakinja drame zagrebačkog HNK i član glumačkog ansambla kazališta Gavella dugogodišnji su prijatelji, a u posljednja tri mjeseca to se prijateljstvo počelo pretvarati u ljubavni odnos.

Njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa, ali u njihovu slučaju pokazalo se opet kako se različitosti privlače. Njihove prijatelje na kraju su i same fotografije sretnog para uvjerile da su glasine o ljubavnoj vezi ipak istinite.

O svom privatnom životu ni Nina ni Filip ne vole previše govoriti, a pogotovo nerado odgovaraju na pitanja o svom ljubavnom statusu. Oboje glumaca već su jednom bili u braku i imaju djecu iz tih brakova.

Nina iz braka s glumcem Tvrtkom Jurićem ima 15-godišnju kćer Rozu, a Filip iz braka s liječnicom Ružom Grizelj ima 23-godišnju kćer Klaru. Nina je prije dvije godine prekinula vezu s 19 godina mlađim dečkom, beogradskim glumcem Milanom Marićem. Daljina je navodno presudila ovoj ljubavi jer Marić se u to vrijeme zbog glumačkih obveza privremeno preselio u Sankt Peterburg.

Između Milana i Nine ljubav je zaiskrila 2014. godine, kada je danas 48-godišnja glumica gostovala s predstavom “Kako smo preživjeli”. Milan je tada tek završio Akademiju i postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a svaki slobodan trenutak provodio je u Zagrebu, a Nina kod njega u Beogradu.

– Može me osvojiti samo lud i slobodan muškarac, poput mene. Ljubav je sloboda i ništa na svijetu ne može ti dati takav osjećaj kao kad se zaljubiš. Iščupati stablo, pokisnuti potpuno gol kada je najhladnije, preplivati Jadransko more... Odmah bi me osvojio frajer koji se ničega toga ne bi plašio – izjavila je u jednom intervju za Story Nina Violić, a nakon Milana sve navedeno očito je pronašla u 52-godišnjem kolegi Filipu Šovagoviću.

Filip je poprilično samozatajan kada je riječ o njegovu ljubavnom životu i poznato je da je od 2009. do 2011. godine bio u vezi s Veronikom Radman.

Te godine kad je prekinuo s Veronikom prvi put je otvoreno i sasvim iskreno u javnosti pričao o svojim financijskim problemima i o tome kako se životom iznad svojih mogućnosti doveo do bankrota.

Pogledajte koji su razvodi poznatih šokirali Hrvatsku u 2018.:

Ključne riječi

Komentara 6

MA
mantheman
10:05 24.01.2019.

Svaki redatelj uredno dozvoli nini da pokaze adute u skoro svakoj predstavi

SA
samoborka
21:32 24.01.2019.

Prvo te frajle prepeglaju hrvatski mafijasi. Onda kad postanu preispeglane i prepotrosene za te hrvatske mafijase, onda odu u Srbiju i tamo sire noge tamosnjim mafijasima. Kada ih istrose i Srbi,postanu stare i ofucane, onda se doticne "dame" vracaju u rodnu grudu Hrvatsku i love prve klupe na duhovnim obnovama te prodaju finte o pronadjenoj duhovnosti.

UJ
ujo41
21:05 24.01.2019.

nebi ju taknuo ni signalom iz daljinskog upravljača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije