Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznati glumac novinarku nazvao 'kurvom' i objavio broj njezinog mobitela

Burna narav Sergeja Trifunovića ponovno je isplivala na površinu.
23. siječnja 2019. u 19:43 18 komentara 12579 prikaza
Foto: Petar Glebov/PIXSEL
Pogledajte galeriju 1/5

Osebujan glumac Sergej Trifunović ponovno 'divlja' po društvenim mrežama. Ovog puta na žulj mu je stala novinarka srpskog Telegrafa koja je Trifunovića zamolila za izjavu.

Sergej Trifunović Sirove strasti Žestok sukob glumca Trifunovića i dramatičarke Srbljanović na društvenim mrežama

Nimalo džentlmenski, glumac ju je izvrijeđao nazvavši je 'kurvom'. K tome na svom Twitteru objavio je i njezin broj mobitela. Na njezin zahtjev objavu s brojem ubrzo je obrisao, ali ne i screenshotove poruka koje su izmijenili. 

'Prvo - tko tvrdi da si ti uopće novinar? Samo ti. Ali, i ja sam astronaut. Što se tiče moje komparacije vas i kurvi-izvinjavam se kurvama', stoji u poruci glumca. 

Nešto kasnije nastavio je s uvredama otkrivši kako je obrisao prethodnu objavu s brojem mobitela. - I obrisah tvit s njenim brojem. Jer to je jedino tražila. To što je smatram kurvom, nije je bogznakako uznemirilo. Više je da svijet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne? - poručio je Trifunović uz poruku novinarke koja je postupila u skladu s načelima novinarske struke. 

Zbog svega je na noge ustalo i Udruženje novinara Srbije koje ga je pozvalo da se ispriča novinarki Ivani Žigić.

 - Ministarstvo kulture osudilo je nazivanje kurvom radnice ST od strane Sergeja Trifunovića. Nije ih žacnulo kad su poslanicu Aleksandru Jerkov, nazivali ustaškom kurvom. Nisam dakle bio politički korektan. Trebalo je da nazovem Žigićku ustaškom kurvom. Shvaćam - zaključio je Trifunović. Njegov potez zgrozio je korisnike Twittera koji ga nisu štedjeli s kritikama zbog nepriličnog komentara. 

Pogledajte i tko se našao na listi najzgodnijih Hrvata. 

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas

 • marelica:

  Ovaj tip je, blago rečeno, jedna obična sirovina koja misli da može reći što želi, a da bude cool. Miješa se u sve i svašta, dijeli moralne lekcije, svakom je loncu poklopac, a potpuno je intelektualno ograničen. I nekulturan. Užasna kombinacija.

 • Avatar Speedy Gonzales
  Speedy Gonzales:

  Za razumijevanje ovog članka potreban je rječnik, jer "Osebujan glumac" u prijevodu znači - teški neizlječivi psihopat.

 • prajdali100:

  Skandalozno je da je ovaj tip tako uvrijedio kurve.