Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2015. godine

Nezgoda misice koja je dobila Porsche šokirala je domaću javnost, a dogodila se samo dva dana prije izbora

Split: Sve?ano otvorenje novoobnovljenog Hotela Park
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/15
09.02.2022.
u 10:47

Fotografije s proslave preplavile su društvene mreže, a mnoge je iznenadilo i to što su fotografi Pixsella uspjeli uslikati skupocjeni poklon koji je dobila - luksuzni automobil  Porsche.

Naša bivša misica Barbara Ljiljak u restoranu u centru Zagreba proslavila je u ponedjeljak navečer 33 rođendan. Fotografije s proslave preplavile su društvene mreže, a mnoge je iznenadilo i to što su fotografi Pixsella uspjeli uslikati skupocjeni poklon koji je dobila - luksuzni automobil marke Porsche. 

06.02.2022., Zagreb - Bivsa Miss Universe Barbara Ljiljak u restoranu Mano proslavila je 33 rodjendan. Barbara je proslavila rodjendan u drustvu bliskih prijateljica, medju kojima su bile Natalija Prica, Iva Saric i Iva Jerkovic. Ispred restorana bio je sparkiran skupocjeni Porsche ciji je prednji dio bio ukrasen velikom ruzicastom plisanom masnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bijele tkanine. Barbaru i prijateljice je zabavljao srpski pjevac Sasa Matic. Porsche je bio parkiran na neprospisnom mjestu, sto je zapelo za oko policiji, a i problem je bio sto registarske tablice nisu bile vidljive vec su bile prekrivene bijelom tkaninom. Nakon razgovora s policijom Barbara je uklonila tkaninu sa registarskih oznaka Photo: Pixsell/PIXSELL
Foto: PIXSELL

Ljiljak je inače prije 10 godina postala Miss Universe Hrvatske, no ono što je zanimljivo jest da na svjetsko natjecanje ipak nije otišla. Naime, Barbara se dva dana prije leta za Las vegas gdje se izbor trebao održati - poskliznula na ledu, pala pa slomila ruku. Sve to odvijalo se u Beču gdje je manekenka otišla kako bi pozdravila majku i sestru.  

"U šoku sam, ne mogu vjerovati da mi se to desilo! Šest mjeseci od našeg izbora u Hrvatskoj sanjam o odlasku na svjetski izbor i predstavljanju Hrvatske i onda ovo! Mirti zaista želim puno sreće i da uživa u svakom trenutku sudjelovanja na izboru Miss Universe, a ja se veselim povratku svojim obavezama čim se potpuno oporavim'' kazala je Ljiljak nakon što je slomila ruku. 
Barbara je okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. Kako nije bila u mogućnosti ići na izbor organizatori su se zatim obratili prvoj pratilji Almi Fabulić, no ni ona nije išla jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Inače, dok se društvo zabavljalo uz Sašu Matića ispred restorana pojavila se policija i to zbog skupocjenog poklona koji je Barbara dobila za rođendan. Policija se pojavila ispred restorana jer je Porsche koji je bivša Miss Universe dobila na poklon, bio nepropisno parkiran i tablice su bile prekrivene zbog čega je policija pozvala misicu da izađe van. Barbara im je očito objasnila kako je riječ o rođendanskom iznenađenju i skinula je naljepnicu s registracije te su policajci nakon što su dobili objašnjenje od Barbare udaljili su se od restorana. 

Rođendan je proslavila  u društvu bliskih prijateljica među kojima su bile Iva Jerković, Natalija Prica, Iva Šarić i drugi. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:01 09.02.2022.

Vidi ti kako Prosche pristaje uz naziv Miss. Ne bi trebala biti nezadovoljna ovakavim poklonom. Tko zna što će dobiti na slijedećem rođendanu. Možda nekakvu vilu sa bazenom, rekli bi skromno oni zavidni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije