Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ZA PLAĆE

Nevjerojatno! Otac najveće svjetske glazbene zvijezde traži financijsku pomoć

Food with the Gagas
Foto: Stephanie Ott/DPA/PIXSELL
1/4
29.03.2020.
u 15:24

Germanotta je vlasnik restorana Joanne's Trattoria u New Yorku, koji je trenutno jedan od gradova koji broji najveći broj zaraženih koronavirusom u SAD, a upravo zbog takve situacije bio je prinuđen da do daljnjeg zatvori svoj restoran.

Joe Germanoota, otac Lady Gage, jedne od najvećih svjetskih zvijezda, izazvao je vbijes javnosti nakon što je na Twitteru objavio kako je pokrenuo crowdfunding kampanju s ciljem da prikupi 50 tisuća dolara za plaće svojih djelatnika. 

Germanotta je vlasnik restorana Joanne's Trattoria u New Yorku, koji je trenutno jedan od gradova koji broji najveći broj zaraženih koronavirusom u SAD, a upravo zbog takve situacije bio je prinuđen da do daljnjeg zatvori svoj restoran. Otpustio je čak 30 radnika, a na Twitteru je napisao kako mu je potrebna pomoć.

Food with the Gagas
1/8

-  Radim najbolje što mogu, ali restoran smo morali zatvoriti tijekom mjeseca. Našem osoblju je potrebna financijska pomoć, a svaka pomoć za naše zaposlene bit će uvažena - napisao je Germanotta, kojeg su odmah svi napali, jer se bogatstvo njegovi kćeri procjenjuje na čak 300 milijuna dolara. Ubrzo nakon toga twit je obrisan, no Germanottu su nastavili napadati korisnici društvene mreže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije