Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality tučnjava: Riječanin pred kamerama izgubio kontrolu i ošamario Ivanu Paris

Nevenka Bubičić: Moj Dino nije nasilnik ni agresivac!

bubičić
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
02.11.2009.
u 18:38

Problemi su započeli su nakon što je Bubi na kućnom partyju plesao s jednom od ukućanki zbog čega se Ivana (s kojom je zbližio na Farmi) poprilično napila i odlučila osvetiti Bubiju koketirajući s jednim sustanarom.

Dok se u reality showu Farma Nove TV pokušao prikazati kao marljiv i strpljiv gentlemen koji se kloni svađa s nježnijim spolom, 27-godišnji Riječanin Dino Bubičić je u novoj sezoni reality showa "Big Mama House" na OBN televiziji gledatelje počastio drukčijim scenarijem. Naime, bivši je Mister Hrvatske, isprovociran ljubomorom i nedoličnim pijanim ponašanjem svoje djevojke koja se nije dala urazumiti njegovim molbama, izgubio kontrolu i Ivani Paris udijelio pljusku.

Problemi su započeli su nakon što je Bubi na kućnom partyju plesao s jednom od ukućanki zbog čega se Ivana (s kojom je zbližio na Farmi) poprilično napila i odlučila osvetiti Bubiju koketirajući s jednim sustanarom. Unatoč brojnim Dininim molbama da odu zajedno spavati i pomire se, vrlo pijana Ivana ignorirala je Bubičićevu milost, ni ne sluteći da će je dečko pokušati osvijestiti jednim "smirujućim šamarom".

– Ivana se jednostavno ne zna ponašati. Da sam htio imati curu koju trebam odgajati, našao bih si neku od 18 godina, ne bih bio s njom. Svaki put kad se napije napravi mi isto i svaki put me moli da joj oprostim i obećaje da se to neće ponoviti. Znam da me jako voli, ali ja to više ne mogu trpiti. Ona misli da je ne poštujem ako pričam s nekim. Ako nekog voliš i ako si u vezi s nekim, onda i moraš imati povjerenja u tu osobu. Što bi bilo da smo razdovjeni? Pa ja sam joj tu, ima me ne dlanu kad god to poželi - pojadao se Dino kolegama u bosanskohercegovačkom showu, koji se prikazuje već mjesec dana.

Eksplozivna narav bivšeg dilera pokajnika otkrivena je prije godinu dana kad je izašlo u javnost da je Mistera Hrvatske vlastita majka u veljači 2008. prijavila policiji zbog obiteljskog nasilja. Naime, Nevenka Bubičić optužila je sina da ju je gušio, vrijeđao i lupao joj glavom o zid. Danas Dinina majka njihov sukob uporno poriče:

– Mediji su sve napuhali tada, a čini mi se da se ista priča ponavlja drugi put. Moj sin nije agresivna osoba, svatko tko ga je upoznao reći će isto. Imao je svojih pogrešaka u prošlosti, ali nije muškarac koji probleme rješava udarcima – rekla je gospođa Bubičić.

Za razliku od zaštitnički nastrojene majke Dinina kolegica s Farme Petra Maroja nije se previše iznenadila zbog Bubijeva kratkog fitilja:

– Neki gledatelji se možda sjećaju da je Dino na Farmi zamalo ošamario Ivanu načuvši da o njemu priča s prijateljicama u kuhinji. Verbalno ju je napao i izvrijeđao, a zamalo i ošamario – prisjetila se Petra. No, najbolji Bubijev kompanjon s Farme Mario Mlinarić za prijatelja ima samo riječi hvale:

– Dino je odlična osoba, strpljiva i pristojna. Tri mjeseca na Farmi nije mu pukao film, čudim se ako se to sad dogodilo. Sumnjam da je udario Ivanu.

Zbog dilanja droge osuđen na 19 mjeseci zatvora

Nimalo nevina prošlost Dine Bubičića izišla je na vidjelo nakon njegove pobjede na izboru za Mistera Hrvatske 2008. Naime, zgodnog Riječanina policija je kao 20-godišnjaka uhitila zbog dilanja sintetičkih droga.

Osuđen je na 19 mjeseci robije, ali je zbog dobrog ponašanja u zatvoru proveo samo četiri mjeseca. Godinu dana prije uhićenja zaradio je prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira jer je izvrijeđao 25-godišnju žensku osobu u riječkom kafiću. Osim agresivnosti Dino je demantirao i svoje gay sklonosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije